صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۷ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۳
مدیرکل نظارت و ارزیابی سازمان غذا و دارو اعلام کرد

بازنگری در استانداردهای سبد غذایی مطلوب با هدف کاهش مصرف نمک

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: برای ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌های غیرواگیر همچون بیماری‌های قلبی و عروقی برنامه‌های مختلفی در راستای کاهش مصرف نمک درحال انجام است.
کد خبر : 1305

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، هدایت حسینی گفت: به منظور ارتقای سلامت شهروندان و کاهش بیماری‌های غیرواگیر همچون بیماری‌های قلبی و عروقی برنامه‌های مختلفی در راستای کاهش مصرف نمک در سطح کشور در حال انجام است.


وی افزود: موضوع کاهش مصرف نمک در فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی تولید شده یکی از اولویت‌های سیاست‌های وزارت بهداشت است.


حسینی تصریح کرد: به همین منظور با تعریف کارگروه‌های تخصصی تغذیه، امنیت غذایی و بازنگری استانداردهای مبتنی بر سبد غذایی مطلوب، اقدامات لازم در زمینه کاهش میزان نمک در محصولات غذایی و آشامیدنی به عمل آمده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر