صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۶ - ۰۹ آبان ۱۳۹۵
مدیر عامل تامین سرمایه لوتوس پارسیان خبر داد:

راه‌اندازی صندوق تخصصی طلا تا پایان سال/ جذب سرمایه‌های خرد و پس‌اندازها

مدیرعامل تامین سرمایه لوتوس پارسیان از احتمال راه‌انداری صندوق تخصصی طلا تا پایان سال خبر داد و گفت: با راه‌اندازی معاملات گواهی سپرده کالایی در بورس کالا، صندوق‌های سرمایه‌گذاری می‌توانند برای مشتریانشان سرویس‌های بهتری در حوزه ابزارهایی که تکمیل‌کننده مدیریت ثروت هستند، ارائه کنند.
کد خبر : 130169

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از سنا، علی تیموری مدیرعامل تامین سرمایه لوتوس پارسیان درباره آخرین وضعیت راه اندازی صندوق تخصصی طلا گفت: برای راه اندازی صندوق تخصصی طلا منتظر اعلام نظر سازمان بورس و اوراق بهادار هستیم که با توجه به عزمی که در سازمان بورس برای راه اندازی صندوق های کالایی وجود دارد، به نظر می رسد که صندوق تخصصی طلا تا پایان سال راه اندازی شود.


وی با بیان اینکه صندوق های کالایی بر پایه فلزات ارزشمند و برای اکثر کالاهایی که از استانداردهای لازم برخوردارند، می‌تواند شکل بگیرد، افزود: در حال حاضر راه اندازی صندوق طلا تنها برپایه گواهی سپرده طلا و قرارداد آتی سکه که در بورس کالای ایران فعال هستند، پیشنهاد شده است به طوری که هر واحد صندوق برابر یک سکه یعنی 3 گرم طلا است و این واحدها طوری تعریف شده است که بتواند بازار خرد را جذب کند.


مدیر عامل تامین سرمایه لوتوس پارسیان به هدف راه اندازی صندوق طلا اشاره کرد و گفت: گواهی سپرده سکه طلا می تواند یک اوراق جذاب برای سرمایه گذاران در حوزه کالاها باشد که در آینده با ورود صندوق های سرمایه گذاری به معاملات گواهی سپرده طلا، شاهد شکل گیری ابزارها و صندوق های تخصصی طلا و سکه خواهیم بود.


وی افزود: این صندوق ها در پرتفوی خود ترکیبی از قرارداد آتی سکه و گواهی سپرده طلا را قرار داده اند تا سرمایه گذاران به جای خریداری فیزیکی طلا، با خرید این ابزار سود مازادتری دریافت کنند.


تیموری اظهار کرد: توسعه ابزارهای مالی از جمله گواهی سپرده کالایی، باعث می شود بخش عمده ای از بازارهایی که به صورت فیزیکی فعال هستند به بازارهای مالی جذب شوند؛ به طوری که اگر صندوق طلا بر پایه گواهی سپرده طلا ارائه شود، به دلیل راحتی کار و امنیت بالا، می تواند بسیاری از مشتریان خرد و سرمایه گذاران بزرگ را جذب کند که در این صورت شاهد سرازیر شدن بخشی از پس اندازها به بازارهای مالی خواهیم بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر