صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۲ - ۰۸ آبان ۱۳۹۵

نشنال جئوگرافی کلبه اسکیمویی روی مریخ طراحی کرد

نشنال جئوگرافی در بخشی از تحقیقاتش در مورد مریخ،‌ خانه‌ای را به عنوان سکونتگاه انسان در این سیاره سرخ طراحی کرده است که شبیه به کلبه‌ اسکیموها یا «ایگلو»ست.
کد خبر : 129784

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از DailyMail، محققان این خانه را به گونه‌ای طراحی کرده‌اند که با کمک موادی که روی سطح مریخ یافت می‌شود، می‌توان آن را ساخت.


این خانه مریخی با مشورت‌های گسترده با ستاره‌شناسان رصدخانه سلطنتی گرینویچ و استفان پترانک، نویسنده «چگونه در مریخ زندگی خواهیم کرد» طراحی شده است.


در این طرح، ساختار گنبد شکل این خانه با استخراج خاک مریخ و همچنین ترکیب آن با قطعات قابل بازیافت فضاپیما، همانند ورودی دو قفله هوا، ساخته می‌شود. تمام بخش‌های این خانه اسکیمویی به گونه‌ای طراحی شده‌اند تا بتوانند انسان را از اتمسفر نامناسب و دمای بسیار پایین مریخ محافظت کند.


بخش خارجی این خانه شامل یک گنبد شفاف، یک فرستنده بزرگ و «بال»‌های ثابت می‌شود. نمای این خانه شبیه به آجرکاری است که از سنگ‌های مریخ با کمک امواج میکرو ساخته می‌شوند و در واقع مصالح ساختمانی بسیار محکم و مقاوم به شمار می‌آیند.


دانشمندان این خانه مریخی را برای ساخت در منطقه‌ای در مریخ به نام «دره‌وار مارینر» (Valles Marineris) در نظر گرفته‌اند. این منطقه شامل دره‌های ژرف بسیار بزرگی است که 4000 کیلومتر طول و 100 کیلومتر عرض دارد و در امتداد خط استوای این سیاره قرار دارند.


به گفته دانشمندان، دیوارهای این ایگلوی مریخی سه متر ضخامت دارند تا بتوانند به خوبی انسان را از محیط ناملایم مریخ یعنی درجه حرارت منفی 70 درجه سانتی‌گراد، تابش کیهانی، جو بسیار نازک و ریزش سنگ‌های آسمانی ریز محافظت کند.


مترجم:‌ نسترن صائبی


انتهای پیام/

برچسب ها: نسترن صائبی
ارسال نظر