صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۱۳ - ۰۶ آبان ۱۳۹۵

روسیه پیشنهاد کاهش تولید نفت را رد کرد

روسیه که با تولید روزانه بیش از 11 میلیون بشکه نفت در صدر تولیدکنندگان نفت جهان قرار دارد، پیشنهاد کاهش تولید خود را رد کرد.
کد خبر : 129437

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از ایرنا، روسیه پیشنهاد عربستان سعودی و برخی کشورهای تولید کننده عمده نفت عضو اوپک برای کاهش چهار درصدی تولید خود را نپذیرفته است.
خبرگزاری ایتارتاس روز پنجشنبه به نقل از رویترز نوشت: عربستان سعودی و برخی اعضای اوپک به روسیه پیشنهاد کرده بودند به اتفاق یکدیگر تولید نفت خود را چهار درصد کاهش دهند.
طرف روسی این پیشنهاد را رد و اعلام کرد که برای تعلیق رشد تولید نفت و حفظ آن در سطح کنونی آمادگی دارد، اما کاهش را نمی پذیرد.
ایتارتاس یادآوری کرد: روسیه و عربستان سعودی و برخی کشورهای عضو اوپک روز یکشنبه در ریاض در باره مساله تولید نفت رایزنی کردند. سپس مساله تعلیق رشد در نشست وین بین مسکو و این سازمان بررسی شد.
الکساندر نوواک وزیر انرژی روسیه پس از این نشست اعلام کرد که با سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) گزینه های مختلف تثبیت عرضه در بازار جهانی را با هدف مناسب شدن قیمت ها بررسی می کنند.
خبرگزاری ایتارتاس به نقل از وزیر انرژی روسیه نوشت: گزینه ها و ساز و کارهای مشارکت کشورهای عضو و غیر عضو اوپک برای یافتن راهکار مشترک برای حل مسائل بازار جهانی نفت در مذاکرات بررسی خواهد شد.
نوواک گفت: اکنون مذاکرات داخلی اوپک در برگیرنده بررسی پیشنهادهای مختلفی است تا در اجلاس ماه نوامبر این سازمان در باره آنها بحث و تبادل نظر شود و در مورد ساز و کارها و شاخص های کاهش تولید نیز ارقام مشخصی مطرح می شود و در باره آنها گفت وگو خواهیم کرد.
وزیر انرژی روسیه همچنین خاطرنشان کرد: ارقام برای تولید مورد بررسی قرار می گیرد و میزان مناسب برای حجم عرضه و تقاضای نفت پیش بینی می شود.
وی همچنین از نشست دو روزه روسیه و اوپک با موضوع تجزیه و تحلیل اطلاعات نفتی خبر داد که هفتم آبان ماه در وین آغاز می شود.
نوواک همچنین ضمن اشاره به مذاکرات خود با همتایای سعودی و قطری در ریاض که دیروز برگزار شد، اظهار کرد: درک مشترکی وجود دارد و ما اقدام هایی را که برای ایجاد توازن و تعادل در بازار نفت اتخاذ می شود، تایید می کنیم، زیرا گفت وگوها تاثیر مهمی در نشست آتی خواهد داشت.
براساس آمارهای موجود، روسیه که در ماه جاری میلادی (اکتبر) با روزانه 11 میلیون و 200 هزار بشکه نفت بزرگ ترین تولید کننده جهان و بالاتر از عربستان و آمریکا ایستاده است به درآمدهای ارزی صادرات در این بخش برای پویایی اقتصادی و طرح های توسعه صنایع نفت و گاز نیاز دارد.
درآمدهای نفتی روسیه در سه ماهه اول سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال 2015 با 38 درصد سقوط به 14 میلیارد و 93 میلیون دلار کاهش یافت که بیشترین رکورد شکنی منفی از سال 2004 است، در حالیکه حجم صادرات نفتی حداقل چهار درصد بیشتر شده است.
مسکو تا پیش از جریان سقوط آزاد بهای نفت که در چهار سال گذشته از بیش 100 دلار تا کانال 30 دلار هم پایین آمد، تمایلی به همکاری گسترده با اوپک در تنظیم بازارهای جهانی را نداشت، ولی در سال 2016 چند دور مذاکرات در این زمینه برگزار کرده و در صدد است این روند را ادامه دهد.


انتهای پیام/

ارسال نظر