صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۴ - ۰۶ آبان ۱۳۹۵
درمراسم افتتاحیه ششمین همایش بین‌المللی علوم و فناوری نانو:

سالارآملی:حمایت از نخبگان علمی داخل کشور اولویت وزارت علوم است

دکتر حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل درمراسم افتتاحیه ششمین همایش بین‌المللی علوم و فناوری نانو که به سیاست‌ها و برنامه‌های کلان فعالیت‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم اشاره و بر حفظ و حمایت از نخبگان علمی داخل کشور به عنوان یکی از سیاست‌ها و اولویت‌های نظام علمی بین‌المللی وزارت علوم تاکید کرد.
کد خبر : 129387

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط‌عمومی وزارت علوم، سالار آملی استعدادهای جوان ایرانی را به عنوان بزرگ‌ترین سرمایه کشور دانست و بر صیانت و حمایت از این نیروی‌های عظیم به عنوان یک سرمایه ملی و سرنوشت ساز تاکید کرد.


او یکی از راه کارهای اساسی و بنیادی در رشد اقتصادی و تحقق اقتصاد مقاومتی کشور و رهایی از تحریم‌های بین‌المللی را تکیه بر اقتصاد دانش‌بنیان و نیروهای مستعد و صیانت از نخبگان و متخصصان کشور دانست.


رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم به ایجاد ارتباط و توسعه همکاری با ایرانیان به‌ویژه متخصصان و نخبگان ایرانی مقیم خارج و بهره‌گیری از دانش و تجارب آنها در جهت انتقال دانش به داخل کشور و رشد علمی و اقتصادی کشور تاکید کرد.


قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل، ایجاد دوره‌های مشترک آموزشی، اجرای پروژه‌های مشترک تحقیقاتی، تبادل استاد و پژوهشگر به‌ویژه در سطح تحصیلات تکمیلی را از دیگر مصادیق بین‌المللی شدن دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها دانست و تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی و حرکت از فضای آزمایشگاهی به عرصه تولید و صنعت و ایجاد بازار برای تولیدات دانش‌بنیان را از اهداف مهم فعالیت‌های علمی بین‌المللی و اقتصاد دانش‌بنیان کشور دانست.


سالار آملی، به بین‌المللی شدن دانشگاه‌ها را به عنوان یکی از سیاست‌های مهم در راستای حفظ و حمایت از نخبگان داخل کشور و تحقق چرخش مغزها برای ایرانیان خارج از کشور و رشد اقتصاد مقاومتی و دانش‌بنیان تاکید کرد.


او آگاهی بخشی و افزایش سطح اطلاعات و دانش آحاد کشور در جامعه به مفهوم عام و در بین اقشار علمی و دانشگاهی کشور را به مفهوم خاص، از دیگر اهداف و سیاست‌های کلان علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواند.


سالار آملی به رشد، توسعه و شکوفایی کشور و شتاب بخشی به اصل اقتصاد غیرنفتی و دانش محور، به‌ویژه بر پایه توجه و حمایت از نخبگان ملی و سرمایه‌های انسانی داخل کشور تاکید کرد.


در ششمین همایش بین‌المللی علوم و فناوری نانو که امروز در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، جمعی از محققان ایرانی و خارجی در حوزه علوم نانو از کشورهای کانادا، کرواسی، ترکیه، عمان، پاکستان، افغانستان، تایوان، هند و عراق شرکت کردند.



انتهای پیام/

ارسال نظر