صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۲ - ۰۵ آبان ۱۳۹۵
در جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی؛

دکتر میرزاده: نسبت یک استاد به 2.6 دانشجو در مقاطع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی، نشان‌گر کیفیت آموزشی است

جلسه 184 هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و سایر اعضا در محل سازمان مرکزی برگزار شد.
کد خبر : 129247

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای این جلسه گفت: «در دانشگاه آزاد اسلامی کیفیت آموزشی یک اصل و هدف است. نسبت یک استاد به 2.6 دانشجو در مقاطع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی نشان‌گر کیفیت آموزشی در این دانشگاه است.»


میرزاده ادامه داد: «این در حالی است که در دانشگاه‌های دولتی این نسبت یک به 4 تا یک به 6 است و این بدون محاسبه پردیس‌های بین‌المللی و دانشجوهای پولی وزارت علوم است که اگر این آمار هم اضافه شود، این نسبت در دانشگاه‌های دولتی به مراتب بدتر می‌شود.»


او افزود: «همه ارکان دانشگاه باید در مقابل هجمه‌های ناجوانمردانه علیه دانشگاه که متأسفانه از اغراض سیاسی و منابع اقتصادی است، از حقوق دانشگاه دفاع کنند.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پس از استماع گزارش رئیس سازمان سما، از همه مدیران و همکاران این حوزه به خاطر تحقق 3 سال تراز و اندوخته مثبت تشکر کرد.


پرداخت حق‌التدریسی اعضای هیات علمی از نیمسال دوم منوط به دریافت کدشناسه است


در ادامه با ارائه گزارشی از مصوبات کمیسیون تخصصی شماره یک هیات رئیسه از سوی دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، بر الزام درخواست کد شناسه برای همه مدرسان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تاکید و مقرر شد پرداخت حق‌التدریس برای همه اعضای هیات علمی، تمام‌وقت، نیمه‌وقت و مدعو از نیم‌سال اول سال تحصیلی 96-95 به بعد و همچنین برنامه‌ریزی حق‌التدریس برای همه مدرسان دانشگاه از نیمسال دوم 96-95 به بعد منوط به دریافت کد شناسه باشد.


میرزاده از این اقدام معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی تشکر کرد و آن را گامی عملی در راستای افزایش کیفیت آموزشی دانست.


حسین‌زاده لطفی همچنین به تشکیل شورای پذیرش بین‌الملل دانشگاه اشاره کرد و گفت: «همه اقدامات این شورا بر مبنای مصوبات قانونی شکل گرفته است.»


دفتر دانشگاه آزاد اسلامی در پارک اسکول کوای روسیه راه‌اندازی می‌شود


دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز گزارشی از شرکت در بیست‌وسومین گردهمایی انجمن پارک‌های علم و فناوری و مراکز نوآوری که در پارک اسکول کوا روسیه برگزار شده بود ارائه داد و گفت: «در این گردهمایی که با حضور بیش از 400 نفر از مسئولان پارک‌های علم و فناوری دنیا تشکیل شد، دانشگاه آزاد اسلامی نیز برای اولین بار حضور یافت.»


واشقانی درباره پارک اسکول کوا گفت: «در این پارک که در مساحتی حدود 400 هکتار و زیربنای 3میلیون مترمربع ساخته شده است، همه امکانات موردنیاز کارکنان آن، مانند مسکن، امکانات تفریحی و ... نیز تعبیه شده است. این پارک با همکاری دولت روسیه و بخش خصوصی راه‌اندازی شده است.»


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «یکی از دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی از شرکت در این گردهمایی، امضا تفاهمنامه با پارک اسکول کوا بود، که براساس این تفاهم‌نامه مقرر شد برای تبادل اطلاعات و همکاری بیشتر، دفتر دانشگاه آزاد اسلامی در این پارک ایجاد شود. علاوه بر این، قرار شد دفتر پارک اسکول کوا نیز در یکی از پارک‌های علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شود.»


او به انعقاد تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی با وزارت نفت برای اجرای طرح ازیاد بهره برداشت از مخازن نفتی میدان کرنج اشاره کرد و گفت: «به دنبال هماهنگی‌های انجام‌شده در دانشگاه گوبکین روسیه با رئیس دانشگاه نفت و گاز و مسئولان این دانشگاه مذاکره و قرار بر همکاری علمی و فنی شد.»


واشقانی همچنین از افتتاح مرکز فرهنگ ایران و زبان فارسی در دانشگاه سینجری روسیه خبر داد و گفت: «این مرکز در محل دفتر دانشگاه آزاد اسلامی در روسیه راه‌اندازی شد. این مراسم با حضور سفیر ایران در روسیه و دکتر صالحی امیری، رئیس کتابخانه ملی برگزار شد و مورد استقبال فارسی زبانان روسیه قرار گرفت.»


در ادامه جلسه هیات رئیسه، گزارشی از عملکرد شوراهای استانی زنان فرهیخته و همچنین شرح مشکلات و مسائل مربوط به این شوراها از سوی دکتر فاطمه طباطبایی، رئیس شورای راهبردی زنان فرهیخته ارائه شد. اصلی‌ترین مشکل شوراهای استانی زنان فرهیخته بودجه بود که پس از بررسی و تبادل‌نظر در جلسه هیات رئیسه، مصوب شد بودجه‌ای از ردیف بودجه فرهنگی، دانشجویی و ورزشی به حوزه زنان اختصاص یابد.


برای رفع معضل نبود نیروی مستقل برای انجام وظایف نیز مقرر شد یک نفر از نیروهای واحد مرکز هر استان نیز در اختیار شورای راهبردی زنان فرهیخته آن استان قرار گیرد.


معادل‌سازی ساعت موظفی روسای شوراهای استانی زنان فرهیخته و تبیین جایگاه اداری روسای شوراها از دیگر مصوبات مربوط به حوزه زنان در صدوهشتادمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی بود.


به موجب گزارش کمیته انتصابات دانشگاه نیز تعداد بانوان شاغل در پست‌های مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی در سطوح مختلف در آبان 95 مجموعا 1022 نفر است.


انتهای پیام/

ارسال نظر