صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۲ - ۰۴ آبان ۱۳۹۵

وزیر بهداشت: با تولید سینورا بیش از 30 میلیون دلار صرفه جویی ارزی می شود

وزیر بهداشت گفت: داروی سینورا یکی از مهم‌ترین داروهایی است که مورد استفاده قرار می‌گیرد و در دنیا حدود ۱۵ میلیارد دلار فروش دارد و یکی از مهم‌ترین داروهایی است که برای ایمن سازی و برخی از بیماری‌هایی که منشا آن نقص ایمنی است، استفاده می‌شود.
کد خبر : 128906

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر سید حسن هاشمی در حاشیه رونمایی از خط تولید داروی سینورا در شرکت دارویی سینا ژن، اظها کرد: بسیار خوشحالیم که این دارو به صورت کاملا ایرانی در کشور ساخته می شود و به مجموعه سیناژن که شرکت دانش بنیان است تبریک می گوییم.


وزیر بهداشت با بیان اینکه با تولید این دارو در کشور بیش از 30 میلیون دلار صرفه جویی ارزی خواهیم داشت، افزود: البته این شرکت، محصولات دیگری در حوزه بیوتک دارد و تولید این گونه داروها، سطح تولیدات دارویی ایران را به میزان قابل ملاحظه ای افزایش خواهد داد.


هاشمی گفت: دومین کشور در دنیا هستیم که داروی سینورا را تولید می کنیم و خط جدید تولید این دارو به منظور سهولت در استفاده از دارو افتتاح می شود و ابزاری را در اختیار استفاده کنندگان قرار خواهد داد و افرادی که این دارو را به صورت مداوم باید استفاده کنند، آسیب کمتری می بینند.


وزیر بهداشت مهمترین دلیل موفقیت این شرکت خصوصی را استفاده از نیروهای جوان و دانش و مهارت بالا دانست و یادآور شد: خودباوری صرفا در اختیار جوانان است و علاقه ای که جوانان این کشور به توانمندسازی و پیشرفت کشور داشتند، منجر به دستیابی به این دستاورد بزرگ شد که نمونه ای از تحقق اقتصاد مقاومتی است.


هاشمی اظهار کرد: دولت در سه سال گذشته تلاش‌های زیادی برای حمایت از تولید داخل و صادرات کرده و شرکت سیناژن، موفق ترین شرکت تولید دارو است زیرا به صورت خصوصی اداره می شود و چابک است و بیشترین محصول را به سایر کشورها صادر می کنند اگرچه از نظر عددی، شاید تعداد محصولات آن به 20 قلم هم نرسد اما از نظر ارزش دلاری، در رتبه های بالای صادرات دارو قرار دارد.


وزیر بهداشت با اشاره به فراهم کردن شرایط برای رشد، توسعه و صادرات شرکت های دارویی توسط وزارت بهداشت، یادآور شد: امیدواریم صنعت دارویی کشور در حرکت جمعی و با همت و تلاش بتواند میزان واردات دارو به کشور که حدود یک میلیارد دلار است را کاهش دهد و صادرات 150 میلیون دلاری را افزایش و تراز تجاری صادرات دارو در کشور را مثبت کند.


هاشمی در ادامه افزود: مشتریانی برای شرکت های دارویی کشور پیدا کرده ایم که مصرف سالانه دارو در آن کشورها، 20 میلیارد دلار است و اگر به بازار یکی از این کشورها وارد شده و علاوه بر نوسازی صنایع دارویی، از رقابت منفی که در داخل کشور ایجاد شده، دست بردارند می توانند بخشی از نیازهای دیگر کشورها را تامین و تراز تجاری دارو در ایران را مثبت کنند.


وزیر بهداشت تاکید کرد: امیدواریم شرکت های دولتی و شبه دولتی فضا را برای ورود جوانان به صنایع دارویی فراهم کنند و شرکت های دانش بنیان و خصوصی بتوانند رشد کنند و آنها را رقیب خودشان ندانند و شرکت های دارویی در صورتی که مسیر سیناژن را بروند می توانیم به هدف مثبت شدن تراز تجاری دارویی ایران برسیم.


هاشمی ضمن تاکید بر لزوم حمایت از تولید داخلی به ویژه در حوزه دارو، خاطرنشان کرد: حمایت از صنایع دارویی علاوه بر ایجاد اشتغال و جلوگیری از خروج ارز، می تواند به ارتقای کیفیت دارو در داخل کشور کمک کند.



انتهای پیام/

ارسال نظر