صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۱ - ۰۲ آبان ۱۳۹۵
مدیر کل اجتماعی فرهنگی استانداری تهران عنوان کرد:

آموزش سازمان‌های مردم نهاد برای حضور مثبت در فضای مجازی

مدیر کل اجتماعی فرهنگی استانداری تهران با اشاره به برگزاری همایش «آسیب‌ها و چالش‌های فضای مجازی» گفت: افزایش کیفیت مقوله آموزش در سازمان‌های مردم نهاد موجب شناسایی مشکلات در حوزه آسیب‌های اجتماعی و همچنین فضای مجازی خواهد شد .
کد خبر : 128063

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سیاوش شهریور، مدیر کل اجتماعی فرهنگی استانداری تهران افزود: به نظر می‌رسد هر اقدام روشنگرانه و رصد چالش‌ها و آسیب‌ها در حوزه فضای مجازی می‌تواند اثرگذار باشد چرا که جهان جدید، جهان فضای مجازی است و کنشگران باید با شناسایی مشکلات و آگاهی دراین فضا فعالیت کنند.
وی افزود: ما در استانداری تهران تلاش کرده‌ایم تا با پروژه نویسی کمپین‌های شبکه‌های اجتماعی در روابط عمومی الکترونیک به صورت فعال حضور یابیم و با یاریگر‌هایمان در سازمان‌های مردم نهاد بتوانیم به رشد و توسعه ساختار این فضا کمک کنیم.
وی تصریح کرد: اکنون شبکه‌های اجتماعی به مثابه یک رسانه در دست مردم هستند و ما نیز در همین راستا تلاش کردیم تا با آموزش به سازمان‌های مردم نهاد پروژه نویسی کمپین‌های شبکه‌های اجتماعی را عملیاتی کنیم. در این رویکرد که در راستای اهداف اصول تهیه یک کمپین و ایجاد موج خبری هم راستا با اهداف سازمان است، روال بازاریابی شبکه‌ای برای سازمان‌ها تشریح می‌شود که طی آن می‌توانند در راستای اهدافشان نظیر فعالیت‌های عام المنفعه، خیریه، حمایت از کودکان کار و بازمانده از تحصیل و غیره به کارگیرند.
شهریور تاکید کرد: در این ساختار محتوای آموزشی و اطلاع رسانی در اختیار گروه‌های هدف قرار می‌گیرد و سازمان‌ها نیز به نسبت بضاعتشان افراد جذب شده را آموزش می‌دهند؛ به تعبیری دیگر مدلی که ما برای توسعه مشارکت مردمی با سازمان‌های مردم نهاد تهیه کردیم دقیقا از این رویکرد نشات گرفته است که در آن با مشارکت سمن‌ها با آسیب‌های اجتماعی مقابله کنیم.
مدیر کل اجتماعی فرهنگی استانداری تهران با اشاره به مشارکت بنیاد پیشگیری و ارتقای سلامت آینده در همایش «بررسی آسیب‌ها چالش‌های فضای مجازی»، خاطر نشان کرد: به طور قطع حضور یک سازمان مردم نهاد به عنوان دبیر اجرایی در ساختار همایش علمی پژوهشی در کنار ۲۶ یاریگر دولتی و مجموعه‌هایی نظیر قوه قضاییه، سازمان صداو سیما، وزارت خانه‌های کار و رفاه اجتماعی، فرهنگ و ارشاد، ارتباطات و غیره در کنار بهزیستی تهران نشان از فعالیت‌های ارزشمند یک سازمان مردم نهاد دارد که به خودی خود قابل اعتنا و ارزشمند است.
وی افزود: این اتفاق که در استان تهران یک تشکل توانسته این حد از توانمندی را به منصه ظهور برساند قابل تقدیر است چرا که تمامی این فعالیت‌ها در راستای توسعه مشارکت‌های مردمی و توسعه سازمان‌های مردم نهاد است که با معرفی چالش‌های فضای مجازی روند خود را تکمیل می‌کند.
این مقام مسئول در استانداری تهران با اشاره به الزام شناسایی چالش‌ها و فرصت‌های فضای مجازی گفت: با مشارکت مجموعه‌هایی نظیر بنیاد پیشگیری آینده، کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی در شورای هماهنگی تلاش کردیم تا با شبکه سازی و انسجام سازمان‌های مردم نهاد به صورت تخصصی بتوانیم آموزش‌هایی را در راستای استفاده بهینه از فضای مجازی ارایه دهیم که این روند در یکسال اخیر به انسجام خوبی نیز رسید.
وی در پایان افزود: ما شبکه‌ای از سازمان‌های مردم نهاد را در کنار خود داریم که بنیاد دنیای آینده نماینده این شبکه محسوب می‌شود و یکی از ملزومات آن بخش آموزش است که پنل‌ها و کارگاه‌های متنوعی در خلال همایش فضای مجازی برای آن برنامه ریزی شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر