صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۶ - ۰۲ آبان ۱۳۹۵
در دومین جشنواره علمی سلمان فارسی

سردار جلالی: لبخند سیاستمداران ما به پشتوانه قدرت دفاعی است

فرمانده پدافند غیرعامل گفت: اگر سیاستمداران ما امروز با لبخند پشت میز مذاکره می‌نشینند به پشتوانه قدرت دفاعی است.
کد خبر : 128030

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از تسنیم، سردار غلامرضا جلالی فرمانده پدافند غیرعامل کشور در دومین جشنواره علمی سلمان فارسی در حوزه پدافند غیرعامل که صبح امروز (یکشنبه 2 آبان) در دانشگاه جامع امام حسین(ع)‌ برگزار شد با بیان اینکه«پدافند غیرعامل موضوعی بسیار ساده و پیچیده است»، اظهار کرد: پدافند غیرعامل از جهتی ساده است که موضوع دفاع انسانی و ذاتی است و از جهتی پیچیده است زیرا تحولات در حوزه تهدید و جنگ به علوم وصل شده است.


جلالی تولید، انباشت، نمایش و تقسیم قدرت را 4 عامل تولید بازدارندگی عنوان کرد و گفت: هر آنچه که کشور را در برابر تهدیدات غنی می‌کند تولید محسوب می‌شود.


وی افزود: تراکم‌ دادن به همه مؤلفه‌های قدرت رویکردی است که با مفهوم انباشت جمع‌آوری می‌شود. بازدارندگی یک مفهوم ذهنی است که با اقدام ما در ذهن دشمنان شکل می‌گیرد.


جلالی تأکید کرد: باید برداشت‌های توهم‌آمیز دشمنان را با به نمایش گذاشتن قدرت ترسیم کنیم.


فرمانده پدافند غیرعامل تصریح کرد: ما باید علاوه بر تولید قدرت با بازدارندگی و ترس در دشمنان بتوانیم صلح را نیز در جهان ایجاد کنیم.


وی با بیان اینکه «اگر سیاستمداران ما امروز با لبخند پشت میز مذاکره می‌نشینند به پشتوانه قدرت دفاعی است»، گفت: سیاستمداران جهانی امروز از قدرت هوشمند استفاده می‌کنند که این موضوع مولفه‌های مختلفی دارد و دستورات قرآن ما را به ملزم به افزایش قدرت کرده است.


جلالی با اشاره به حمله صدام در 8 سال جنگ تحمیلی به ایران گفت: حمله صدام به ایران مصداق بی‌خبری از توان نظامی ما از سوی او بود. نمایش قدرت بخشی از قدرت است که باید انجام شود تا دشمنان برداشت متوهمانه از توان خود و ما نداشته باشند.


فرمانده پدافند غیرعامل در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نمایش گذاشتن شهرهای موشکی سپاه گفت: به نمایش گذاشتن شهرهای موشکی نیز بخشی از توان قدرت نظامی ماست البته معتقدیم بخشی از توان نظامی ما نیز برای غافلگیری دشمنان باید مخفی بماند. اینکه دشمنان ما حمله زمینی را علیه ما منتفی می‌دانند به دلیل لبخند سیاسی نیست بلکه به خاطر دفاع مستحکم نظامی در حوزه زمینی است.


وی امنیت پایدار ایجاد شده را حاصل تلاش‌های بی‌وقفه در حوزه دفاعی و پدافند غیرعامل دانست و گفت: امروز نمی‌توان تهدید گذشته را مبنا قرار داد زیرا تهدیدات مخلوق تحولات علمی است و عموم تهدیدات نیز دانش‌پایه و تکنولوژی محور است.


جلالی با بیان اینکه «چشم‌ پوشیدن بر روی تهدیدات دانش‌پایه عقب‌گرد است»، گفت: ما در دفاع سرآمد دنیا هستیم البته ممکن است ضعف داشته باشیم اما رویکردمان خودکفا و خوداکتفاست. ما باید ضمن استفاده حداکثری از حوزه فناوری تهدیدات آن را نیز شناسایی کنیم.


فرمانده پدافند غیرعامل تصریح کرد: اینکه برخی مسئولان اظهارنظر می‌کنند که فلان موضوع تهدید محسوب نمی‌شود ما خرده نمی‌گیریم زیرا این موضوع علمی است.


وی افزود: کار سازمان پدافند غیرعامل این است که با یک نگاه علمی، دقیق و هوشمند بتواند حوزه‌های تهدید و فرصت را از یکدیگر تفکیک کند.


جلالی تهدید را یک مفهوم پیچیده در حوزه‌های مختلف دانست و گفت: شاهد هستید که نظام‌های بانکی بین‌المللی ساختار خود را دارند اما نظام سلطه هر گاه که خواسته از آن علیه ما و برخی کشورهای دیگر سوء‌استفاده کند باید هوشیار جلو رفت.


فرمانده پدافند غیرعامل با بیان اینکه «تهدیدات لایه‌های مختلفی دارد»، گفت: در پدافند غیرعامل تهدیدات را به خوبی بررسی می‌کنیم و انتظار نداریم که دستگاه‌های مختلف کشوری در زمانی کوتاه تهدیدشناس خوبی شوند اما بی‌توجهی به تهدیدات را صحیح نمی‌دانیم.


وی با اشاره به قرارداد FATF گفت: آمریکایی‌ها تهدید مالی خود را علیه ما در قالب FATF اعمال می‌کنند و تناقضات FATF کاملا سیاسی است البته منکر منفعت برخی از بندهای آن نیستیم اما در درون همین الزامات از سوی نظام سلطه کنترل منابع مالی ما پیش‌بینی شده است.


جلالی با تأکید بر اینکه «باید به صورت هوشمندانه با FATF برخورد کنیم»، گفت: از نظر ما رژیم صهیوینستی و عربستان منشأ و منابع تروریستی در دنیا هستند و این دو کشور به عنوان ناظرین در FATF معرفی شده‌‌اند.


فرمانده پدافند غیرعامل کشور تصریح کرد: اگر مهندسی نظام بانکی خود را به انگلیسی‌ها و همچنین مهندسی نظام IT خود را به آمریکا بسپاریم به این معناست که تهدیدات خود را نشناخته‌ایم.


جلالی گفت: همه دلسوزان نظام به دنبال شفافیت نظام بانکی هستند اما از طرفی باید بدانیم که استراتژی آمدن سرمایه‌های خارجی به کشور خدمت محسوب می‌شود یا اشراف و کنترل؟


وی تأکید کرد: تناقضاتی که در درون FATF وجود دارد نشان می‌دهد که FATF یک موضوع سیاسی است. امروز زمانی که از تهدید صحبت می‌شود نباید کسی توقع توپ و تانک داشته باشد زیرا سلطه در حوزه‌های مالی،‌ پولی سوار است و هنر ما این است که بتوانیم این دو را از یکدیگر تفکیک کنیم.


انتهای پیام/

برچسب ها: غلامرضا جلالی
ارسال نظر