صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۲ - ۰۱ آبان ۱۳۹۵
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران خبر داد:

ارسال بیش از 400 پروژه به سومین دوره جایزه جهانی خشت طلایی تهران

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران، از ارسال بیش از400 پروژه داخلی و خارجی به سومین دوره جایزه جهانی خشت طلایی تهران خبر داد و گفت: با وجود پایان مهلت ثبت نام، همچنان از کلانشهرهای ایران و جهان پروژه به دبیرخانه جایزه جهانی خشت طلایی تهران،معرفی می‌شود.
کد خبر : 127898

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از تهران سما، شهرام گیل‌آبادی با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر تمامی پروژه‌های رسیده توسط هیات داوران بین المللی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است و در نهایت یک لیست کوتاه حداکثر شامل ٢١ پروژه و یا تجربه از تمام پروژه‌های ثبت شده، انتخاب و معرفی می‌شود.


وی با اعلام این که مرحله دوم شامل ارزیابی لیست کوتاه ارائه شده از سوی داوران فنی در مرحله اول و انتخاب و معرفی حداکثر ٧ پروژه برتر نهایی خشت طلایی تهران توسط هیات عالی داوران خواهد بود، ادامه داد: به تمامی پروژه‌های ارسالی و شرکت کننده در فراخوان، گواهی شرکت در جایزه و نیز به همه پروژه‌های راه یافته به مرحله نهایی، لوح تقدیر اهدا خواهد شد.


رئیس شورای سیاست گذاری جایزه جهانی خشت طلایی تهران، خاطر نشان کرد: از میان پروژه‌های راه یافته به مرحله نهایی، حداکثر هفت پروژه یا تجربه برتر مدیریت شهری در محورهای هفتگانه، توسط هیات داوران نهایی، برگزیده و به عنوان پروژه یا تجارب برتر سال معرفی خواهند شد.


گیل‌آبادی همچنین گفت: محورهای جایزه جهانی خشت طلایی تهران، شامل معماری، شهرسازی و میراث فرهنگی، توسعه پایدار و محیط زیست، زیرساخت‌ها و خدمات شهری، توسعه اجتماعی و فرهنگی شهر، شهر هوشمند و دولت الکترونیک، تأمین منابع و اقتصاد شهری و نیز حکم روایی محلی، برنامه ریزی و مدیریت شهری است.


انتهای پیام/

ارسال نظر