صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۲ - ۰۱ آبان ۱۳۹۵

دست مصنوعی پسر برای پدر + ویدئو

یک پسر بلاروسی دستی مصنوعی برای پدرش، که سال‌ها پیش دستش را در یک تیراندازی نظامی از دست داده بود، طراحی کرده است.
کد خبر : 127482

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، سرگئی گالتسو (Sergei Galtsev) پدری است که یک دستش را زمانی که تنها 26 سال داشت در یک تیراندازی نظامی از دست داد. حالا بعد از گذشت سه دهه، پسرش بازویی مصنوعی را برای پدر ساخته است تا او بار دیگر بتواند از دستش استفاده کند.


Oleg، پسر این مرد بلاروسی بازوی ساخته شده را سه هفته به طور آزمایشی روی بدن پدر قرار داد و او هم در این مدت از آن برای انجام کارهای مختلفی چون اره کردن چوب و زدن چمن‌ها استفاده کرد. در واقع، او در این مدت هر کاری را برای آزمایش این دست جایگزین انجام داد.




این دست مصنوعی را پسر این مرد ‌به همراه یکی از دوستان مهندسش طراحی و تولید کرده است. بخش‌هایی از آن را هم با کمک فناوری سه‌بعدی ساخته‌اند. به گفته آنها، این دست مصنوعی 10 برابر ارزان‌قیمت‌تر از دست‌های مصنوعی است که در بازار به فروش می‌رسند و فاقد حسگرهای کنترلی است.



یک حرکت چرخشی برای این دست در نظر گرفته شده است که انگشتان دست را باز و بسته می‌کند و زاویه‌های آن قابل تنظیم و برنامه‌ریزی هستند. این دو مخترع این دست مصنوعی، حق انحصاری آن را ثبت نکرده‌اند و حتی نحوه ساخت آن را نیز به طور آنلاین در دسترس همگان قرار داده‌اند.



این دست مصنوعی مانند لگوست و برای افرادی طراحی شده است که با اندام‌های مصنوعی الکترونیکی احساس راحتی نمی‌کنند. بنابراین، آنها از واحدهای ارزان‌قیمت استفاده کرده‌اند و با قرار دادن آنها کنار یکدیگر آن را ساخته‌اند. ویدئویی که از نحوه تست این دست مصنوعی در یوتیوب منتشر شده، بیش از یک میلیون بیننده داشته است.





مترجم: ندا اظهری



انتهای پیام/

ارسال نظر