کرباسچی: تغییر آرایش وزرا میتواند مخالفتها علیه دولت را کاهش دهد/ روحانی نشان داد اهل لجبازی با رقیب نیست و اداره کشور را مسأله شخصی نمیداند
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، علی جنتی هفته گذشته از سمت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استعفا کرد. وی در متن استعفا نامه خود نوشت «اتاقهای فکر پنهان برای ناکارآمد نشان دادن دولت عزم خود را جزم کرده اند. برخی جریانات سیاسی سعی در بدبین ساختن شخصیتهای دینی نسبت به عملکرد وزارت ارشاد دارند. انتظار میرود در چندماه آینده جوسازیها تشدید شود».
غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آنا در ارزیابی خود از استعفای علی جنتی وزیر ارشاد و در پاسخ به این سوال که آیا استعفای جنتی میتواند فشارهایی که از سوی این اتاق فکر یه دولت وارد میشود را کاهش دهد؟ گفت: احتمالا با این اقدام، طی ماههای آینده فشارها بر دولت کاهش مییابد.
وی تصریح کرد: اتاق فکرهایی که علیه دولت فعالیت میکنند، اغلب از سوژههای خاصی علیه دولت استفاده میکنند. به طور مثال آقایان علما و اقشار مذهبی با برنامههای خاصی چون برگزاری کنسرتها در قم یا مشهد ابراز مخالفت میکنند و تغییرات اخیر در کابینه میتواند تا حدی این سوژهها را تقلیل دهد و حضور افراد جدید میتواند تا حدی از بروز مخالفتها بکاهد.
این چهره سیاسی اصلاحطلب درباره انتقادهایی که به ضعف تیم اطلاعرسانی دولت در مقابله با این کارشکنیها و اقدامات منفی وارد میشود، گفت: ممکن است ضعف دولت در این زمینه هم در ایجاد این فضا دخیل باشد اما باید توجه داشت که دولت تمام هم و غم خود را بر مسائل کلان کشور گذاشته است.
وی افزود: گردانندگان این اتاق فکرها مسئولیت خاص و مشخصی ندارند و صرفا بر تبلیغات منفی علیه دولت متمرکز هستند. به علاوه بخشی از نیروهای رقیب که در نهادهای وابسته به حاکمیت فعالیت و یا دسترسی دارند، از امکانات موجود علیه دولت استفاده میکنند. دولت نمیتواند برنامههای اساسی و کلان کشور را رها کند و به خنثیسازی این منفی کاریها بپردازد.
کرباسچی در بخش دیگری از گفتوگو، درباره تغییر سهگانه در آرایش کابینه گفت: قطعا هدف دولت از این اقدام افزایش آرا در انتخابات پیش رو نبوده و هدف اصلی دولت اداره بهتر کشور و کاهش موانع پیش رو است.
وی ادامه داد: نکته قابل توجه دیگر آن است که دولت یازدهم اهل لجبازی با رقبای خود نیست. در حالی که در دوره گذشته ریاست جمهوری شاهد آن بودیم که بعد از استیضاح و عدم رأی اعتماد مجلس وقت به وزیر مربوطه، رئیس جمهوری سابق اقدام به انحلال وزارت راه و ترابری و ادغام دو وزرات خانه مسکن و راه و ترابری کرد که این خود امروز به معضلی برای دولت بدل شده است و چه بسا دولت ناگزیر به تفکیک مجدد آنها شود.
دبیرکل کارگزاران در پایان گفت: این اقدام و عملکرد دولت نشان میدهد، به اظهارات و نظرات رقبای خود توجه می کند، هرچند با هیجان همراه باشد. من نیز بر این باورم که بهتر است دولت از موضع اعتدال و دلسوزی برای اداره کشور عمل کند چراکه اداره کشور یک مسأله شخصی نیست و این حرکت از سوی دولت میتواند الگوی عملی برای دولتهای آتی و دیگر مسئولان نظام باشد تا دیگران بدانند هدف این دولت حل مشکلات مردم است نه لجبازی با رقبا که اصلا صحیح هم به نظر نمیرسد.
گفتوگو از: شیما شعاعی
انتهای پیام/