ایران در زمینه «امنیت مواد غذایی» جایگاه ویژهای دارد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر محمدرضا صابری با اشاره به شعار امسال روز جهانی غذا مبنی بر ارتقای سلامت و اصلاح الگوی تغذیه، افزود: ایران یکی از کشورهای منطقه است که به لحاظ تجهیزات و تامین مواد غذایی و امنیت غذایی از جایگاه ویژهای برخوردار است.
وی گفت: کنترل آلودگیهای میکروبی از فوریتهای کوتاه مدت حوزه غذاست و کنترل فلزات سنگین و باقی مانده سموم و همچنین عواملی که در بروز کوتاهی قد، تغییر خلقیات، بهره هوشی، ابتلا به بیماریهای مزمن به ویژه بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان نقش دارند از برنامههای میان مدت و بلند مدتی است که بر اساس هدف گذاری دنبال میشود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید براینکه تقریبا همه مواد غذایی تولید شده دارای فهرست ارزش غذایی مانند میزان کالری، نمک و شکر است، افزود: این حق هر شهروندی است که نسبت به ارزش غذایی مواد خریداری شده اطلاعات لازم را داشته باشد.
وی گفت: سلامت یکی از ابعاد مهم کیفیت در تولید صنایع غذایی به شمار میرود و ارتقای کیفیت رمز بقا در بازار است و با افزایش و سطح آگاهی مردم، توجه آنان نسبت به کیفیت و سلامت مواد غذایی افزایش مییابد.
انتهای پیام/