ترکیب و وظایف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مشخص شد
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، براساس مصوبه نمایندگان، سیاستگذاری ارتقای سلامت و امنیت غذایی و سلامت مواد غذایی صادراتی و وارداتی، بررسی و تصویب برنامه ها و تدابیر بخشی و فرابخشی در اجرای سیاستهای ناظر بر سلامت و امنیت غذایی، تعیین و پایش شاخصهای اساسی سلامت و امنیت غذایی و وظایف این شورای عالی هستند.
تصویب استانداردهای ملی پیوست سلامت برای طرح های بزرگ توسعه ای، تصویب برنامه اجرایی سامانه خدمات جامع و همگانی، سلامت و امنیت غذایی، تصویب ساز و کارهای نظارتی و رسیدگی به گزارش های نظارتی و ایجاد هماهنگی میان دستگاه های مربوطه نیز سایر وظایف این شورا است.
ترکیب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی نیز به این شرح است: رئیس جمهوری (رئیس)، وزیر بهداشت (دبیر)، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر کشور، وزیر صنعت، وزیر تعاون، وزیر آموزش و پرورش، وزیر جهاد کشاورزی، وزیر ورزش و جوانان، رئیس سازمان حافظت از محیط زیست، رئیس سازمان صدا و سیما، یک نفر از اعضای هر یک از کمیسیون های بهداشت و درمان، اجتماعی و برنامه و بودجه مجلس به عنوان ناظر، سرپرست کمیته امداد امام خمینی، رئیس سازمان ملی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، یک نفر به عنوان نماینده انجمن های علمی و تخصصی موضوع سلامت بنا به پیشنهاد وزیر بهداشت و تایید رئیس شورای عالی، یک نفر به عنوان نماینده انجمن های علمی و تخصصی حوزه امنیت غذا و تغذیه بنا به پیشنهاد وزرای بهداشت و جهاد کشاورزی و تایید رئیس شورای عالی امنیت.
انتهای پیام/