روایت آبگوشتخوری احمدینژاد و مشایی و علاقهشان به سنگک دو رو خشخاش و کدو تنبل!
به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از انتخاب، غلامرضا شاهینفرد با اشاره به اوضاع آشپزخانه نهاد ریاست جمهوری در دوران دولتهای نهم و دهم، تصریح کرد: مشایی رئیس دفتر نهاد ریاست جمهوری به من میگفت برایمان کدو تنبل بدون روغن در فر بپز و این کدو تنبلها را عصرانه با احمدینژاد میخوردند.
وی افزود: احمدینژاد یا مشایی گفته بود یکشنبهها و چهارشنبهها برای ما آبگوشت سنتی درست کنید.
وی همچنین اظهار کرد: آقای احمدینژاد کمتر به خانواده شهدا توجه میکرد. در این زمینه این قدر که از آقایان خامنهای و هاشمی و خاتمی راضیام از احمدینژاد راضی نیستم.
او همچنین به حساسیت احمدینژاد به غذایی که برای او مهیا میشد نیز اشاره کرده و گفته است: یک بار در سوپ احمدینژاد پیاز سوخته بود. آن را به وزارت بهداری (وزارت بهداشت) برده و آنجا آزمایش کرده بودند و دیدند که آن پیاز صرفا سوخته است و هیچ مسئله دیگری ندارد.
در این مصاحبه همچنین درباره دستورات و اوامر فردی به نام قاسم که به گفته شاهین فرد، احمدی نژاد را دایی خطاب میکرد، صحبت شده است.
آشپز نهاد ریاست جمهوری در این رابطه گفت: بعضی وقتها این فرد (قاسم) میآمد و میگفت دایی (احمدینژاد) سنگک دو رو خشخاش میخواهند.
انتهای پیام/