صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۴ - ۲۵ مهر ۱۳۹۵

جانشین معاون عملیات سازمان بسیج کشور خبر داد: برگزاری رزمایش شبانه دفاع از کوی و برزن در استان مرکزی

جانشین معاون عملیات سازمان بسیج کشور با بیان اینکه رزمایش شبانه دفاع از کوی و برزن تنها در استان مرکزی به صورت شبانه برگزار می شود، گفت: برگزاری رزمایش شبانه دفاع از کوی و برزن در این استان، تجربه جدیدی است که به کل کشور ارائه می شود.
کد خبر : 126166

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از ایسنا، سرهنگ کاظم زبیدانی در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان ساوه با تعریف مدیریت سازمانی، مدیریت جهادی و مدیریت بسیجی اظهار کرد: در تعریف مدیریت سازمانی آمده است که سازمان به دنبال تحقق اهداف از پیش تعیین شده باشد و غایت نهایی در مدیریت سازمانی رسیدن به هدف است.


وی ادامه داد: در مدیریت جهادی هدفی والاتر از مدیریت سازمانی وجود دارد. به عبارت دیگر مدیریت جهادی همان مدیریت سازمانی است، اما تلاش‌محور بوده و بر کار مداوم تاکید دارد، بدین شکل که فرد با تمام توان خود کار و تلاش می‌کند و زودتر از ساعت اداری در محل کار خود حاضر و دیرتر به منزل می‌رود.


وی در ادامه مدیریت بسیجی را برتر از دو مدیریت سازمانی و جهادی دانست و تصریح کرد: مدیریت بسیجی یعنی اینکه فرد برخوردار از ویژگی‌های مدیریت جهادی است، اما تکلیف محور است. بدین معنا که انسان ملزم به انجام تکالیف خود بدون هیچ منتی است.


این مقام مسئول در سازمان بسیج کشور تصریح کرد: چطور است که انسان به تکالیف الهی خود مانند نماز و روزه عمل می‌کند و آن را یک واجب الهی می‌داند و هیچ منتی هم نیست، لذا در مدیریت بسیجی وضعیت بدین منوال است یعنی انسان انجام تمام امور محوله به خود را یک تکلیف الهی می‌داند.


وی با تاکید بر اینکه شهدای مدافع حرم یک تکلیف الهی انجام داده و منت هم بر سر کسی نمی‌گذارند، افزود: شهدای مدافع حرم برای کسب رضایت الهی و عمل به تکلیف با روحیه مدیریت بسیجی از حق دفاع می‌کنند.


زبیدانی در ادامه با اشاره به تغییر صحنه جنگ در شرایط کنونی گفت: در شرایط فعلی وارد جنگ نسل چهارم شده‌ایم. در این نوع جنگ استکبار جهانی به طور مستقیم وارد جنگ نخواهد شد، بلکه با ایجاد اختلاف بین کشورها و ایجاد شکاف به دنبال بهره‌برداری از تفرقه و شکاف ایجاد شده است.


وی با بیان اینکه برای مقابله با این نوع جنگ، روش سنتی نیز جوابگو نیست، اظهار کرد: تغییر رزمایش در این نوع جنگ نیز ضروری است و رزمایش‌های ما نباید صرفا جنبه نظامی به خود بگیرد.


وی با تاکید بر اینکه دشمن در چنین جنگی به صورت سه بعدی وارد شده و دور تا دور جامعه هدف خود را محاصره می‌کند، افزود: امروز دشمنان ما از مرزهای کشور وارد نمی‌شوند و جنگ ما تن به تن در مرز کشور نیست بلکه حضورشان در همه جای کشور مشهود است، از این رو رزمایش دفاع از کوی و برزن در تمامی نقاط کشور با محوریت بسیج اجرا می‌شود تا آمادگی مقابله با چنین جنگی را داشته باشیم.


به گفته وی، این رزمایش باید در تمامی نقاط کشور و با برخورداری از توان و ظرفیت موجود در هر شهرستانی و بدون کمک از شهرها و استان‌های همجوار برگزار شود تا توان دفاعی و عملیاتی شهرستان‌های مختلف کشور ارزیابی شود.


وی با تاکید بر اینکه اجرای این رزمایش برای کل کشور ابلاغ شده است افزود: در حال حاضر در هشت استان کشور این رزمایش اجرا شده و تا پایان سال در تمامی استان‌های کشور برگزار خواهد شد و تنها استانی که شجاعت لازم را از خود نشان داد و قرار بر این شد که رزمایش دفاع از کوی و برزن در این استان در شب برگزار شود استان مرکزی بوده است.


سرهنگ زبیدانی تصریح کرد: برگزاری رزمایش شبانه دفاع از کوی و برزن در استان مرکزی یک تجربه جدید است که به کل کشور ارائه می‌شود.


وی با اشاره به اینکه در میان شهرستان‌های استان مرکزی شهرستان ساوه به دلیل برخورداری از قطب صنعتی یک محور تهدید برای مرکز کشور است، افزود: از این رو برگزاری این رزمایش در شهرستان ساوه به مراتب مهم تر از مرکز استان است.


وی تصریح کرد: در رزمایش دفاع از کوی و برزن از آنجاکه تمامی شهر مورد تهدید واقع می‌شود لذا باید همه دستگاه‌ها وارد عمل شوند و به وظایف ذاتی و نیز ماموریت‌های محوله به نحو احسن عمل کنند.


به گفته وی، مدیریت در صحنه رزمایش بر عهده بسیج است از این رو تمامی دستگاه‌های اجرایی باید در عمل به دستورات صادره از سوی مدیریت صحنه به وظایف خود عمل کنند.


این مقام مسئول در سازمان بسیج کشور با تاکید بر اینکه تصور در رزمایش کوی و برزن یک تصور کاملا واقعی است، گفت: در این رزمایش باید دشمن را به خوبی شناخته و محورهای تهدید دشمن و استعداد دشمن نیز به خوبی شناسانده شود.


وی به سه کار مهم در اجرای این رزمایش اشاره کرد و گفت: کنترل راه‌های ورودی و مواصلاتی به شهر، دفاع از مراکز حساس و کنترل جمعیت سه محور اصلی در اجرای این رزمایش است.


وی با تاکید بر اینکه در رزمایش دفاع از کوی و برزن، کار ما دفاعی است نه انتظامی، اظهار کرد: آخرین اقدام در رزمایش کوی و برزن بازپس‌گیری شهر است یعنی تصور ما این است که شهر به دست دشمن افتاده است، از این رو باید با یک مدیریت بسیجی شهر را از دست دشمن نجات دهیم.


زبیدانی با اشاره به اینکه این رزمایش یک طرح ملی است، افزود: انتظار ما در اجرای این رزمایش یک طرح‌ریزی جامع و صحیح است به طوری که تمامی تدابیر برای اجرای آن در نظر گرفته شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: اراک استان مرکزی
ارسال نظر