نخستین جشنواره غذای فراسودمند در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در جشنواره غذای فراسودمند که با کوشش کارگروه سلامت شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین و دانشجویان رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی برگزار شد، 36 گروه شرکت کرده بودند که بیش از 150 نوع غذا، نوشیدنی، دسر و میان وعده فراسودمند به نمایش درآمد.
شرکت کنندگان با استفاده از فرآورده های پروبیوتیک، میوهها و سبزیجات رنگی، فیبرهای رژیمی، محصولات سبوس دار، غذاهای حاوی اسیدهای چرب غیراشباع و گیاهان سنتی و دارویی و بدون کاربرد مواد شیمیایی غذاهای فراسودمند خود را عرضه کردند.
در این جشنواره شرکتکنندگان انواع نوشیدنیهای سرد و گرم، دسرها، پیش غذا و میان وعدههایی با خواص فراسودمند به نمایش گذاشتند.
ایمنی غذا، استفاده از اجزای سالم در فرآوری ماده غذایی، ارزش تغذیهای، طعم و مزه، کاربرد ترکیبات فراسودمند در فرمولاسیون ماده غذایی، طراحی غذا، نوآوری و خلاقیت و اقتصادی بودن فاکتورهایی بود که از سوی هیات داوران برای تمام گروهها مورد ارزیابی قرار گرفت.
پس از آرای هیات داوری زینب قاسمی مقام اول را کسب کرد، سحر نصراله زاده و سارا زرابیگی به طور مشترک دوم شدند و حمیدرضا طالبی مقام سوم را به دست آورد.
در پایان این جشنواره با حضور تعدادی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از نفرات برتر با اهدای لوح و جایزه نقدی قدردانی شد.
غذاهای فراسودمند یا عملگرا شبیه غذاهای متعارف و معمول روزانه ماست، اما وقتی مصرف میشود علاوه بر خواص تغذیهای، مزایای سلامت بخشی از خود نشان میدهد که خطر ابتلا به بیماریهای سخت و مزمن را کاهش میدهد. این غذاها حاوی مواد شیمیایی سنتزی نبوده و کاملا طبیعی است. با استفاده دراز مدت همه اقشار جامعه از این غذاها، سطح سلامت جامعه ارتقا پیدا کرده و هزینه های درمان کاهش مییابد.
انتهای پیام/