صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۶ - ۲۵ مهر ۱۳۹۵
ابوالقاسم رئوفیان *

شکستن رأی روحانی به چه قیمتی؟!

کد خبر : 125981

مدل انتخاباتی «وحدت در عین کثرت» که یکی از مدل‌های مطرح شده انتخاباتی است، اگر بیانگر رأی‌آوری نامزد به هر قیمت باشد صحیح نیست، من این مدل تبلیغاتی را که به هرطریق ممکن مانع از روی کار آمدن مجدد روحانی باشد قبول ندارم.


اساسا هر مدل و اندیشه‌ای که برخی از دوستان اصولگرا با هدف عدم رأی‌آوری روحانی به هر روش ممکن، مطرح می‌کنند طرح پسندیده‌ای نیست چراکه ما قبل از آنکه به فکر حاکمیت جناح خود باشیم باید به شاخصه‌هایی برای کاندیدای ریاست جمهوری بیندیشیم که کشور هم در بعد سیاست خارجی و هم در سیاست داخلی به نحوه بهتری اداره شود.


صرف نظر از اینکه کاندیدا از کدام طیف است همه ما باید از نامزدی که منافع و مصالح ملی را در نظر می‌گیرد حمایت کنیم. امام خمینی(ره) فرمودند: «حفظ نظام از اوجب واجبات است.» طرح «وحدت در عین کثرت» و مدل‌های شبیه به آن، به نوعی منافع حزبی را ارجح از منافع ملی برمی‌شمرد و این صحیح نیست. باید برای حفظ نظام، منافع حزبی و جناحی را در خدمت مصالح ملی به کار بست.


اگر روحانی بتواند سه حرکت عمده و اثرگذار را در این مدت زمان باقی مانده از دولت یازدهم با موفقیت انجام دهد، با قدرت می‌توان گفت که رئیس‌جمهوری دولت دوازدهم با رأی بیشتری از دوره قبل خواهد بود.


اول آنکه او باید کاملا نشان دهد نظرات رهبری در موضوعات استراتژیک را بر نظرات خود مقدم می‌شمارد و در مسائل مهم و اساسی کشور که استمرار حیات سیاسی و معنوی نظام بدان بستگی دارد از رهبری تبعیت می‌کند که البته تاکنون سعی بر این مهم داشته است. دوم در مورد موضوع فیش‌های حقوقی که برخی دولتمردان ما کوتاهی کرده و حقوق‌های نجومی دریافت کردند، رئیس‌جمهوری باید بدون هیچ ملاحظه‌ای با متخلفان برخورد کند، چراکه با این کار آبرو و هویت نظام خدشه‌دار شد، باید این مورد تا پایان اصلاح شود. سوم، بخش شفاف‌سازی مسائل است؛ دولتمردان باید سعی کنند در برابر افکار عمومی صدق گفتار داشته باشند و در کنار دستاوردها به اشتباهات و کوتاهی‌ها اعتراف و راهکارهای جبران در دوره دوازدهم را بیان کنند و جدا از وعده‌ها و شعارهای پوپولیستی که روش احمدی‌نژاد بود بپرهیزند. همچنین باید در پایان سال آمار و ارقامی در مورد تحقق اقتصاد مقاومتی از سوی دولت ارائه شود تا همگان دریابند این مهم به سرانجام رسیده است. با انجام این سه حرکت روحانی رئیس‌جمهوری قطعی دولت آینده خواهد بود و می‌تواند به مردم و نظام خدمت کند.


* دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین


منبع: خبرآنلاین


انتهای پیام/

ارسال نظر