صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۴۶ - ۲۵ مهر ۱۳۹۵

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: شهادت بیش از 3000 روحانی، سندی پرافتخار از حضور روحانیون در دفاع مقدس است

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، گفت: نقش بی بدیل و تأثیرگذار روحانیت در هشت سال دفاع مقدس بر هیچ‌کس پوشیده نیست و شهادت بیش از سه هزار نفر از روحانیون و طلبه‌ها، سندی پرافتخار از حضور روحانیون در دفاع مقدس است.
کد خبر : 125926

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل روابط عمومی ارتش، حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل‌هاشم صبح امروز یکشنبه به مناسبت سالروز تشکیل سازمان عقیدتی سیاسی ارتش طی سخنانی در جمع کارکنان اداره عقیدتی سیاسی نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: تاسیس نهاد عقیدتی سیاسی در ارتش نشان از دور اندیشی حضرت امام خمینی(ره) داشت و ما امروز بیش از پیش ضرورت این ابتکار مهم بویژه فعالیت‌های فرهنگی را در جامعه و در بین نیروهای مسلح احساس می‌کنیم.


سید محمد‌علی آل‌هاشم، گفت: نقش بی بدیل و تاثیرگذار روحانیت در هشت سال دفاع مقدس بر هیچ کس پوشیده نیست و شهادت بیش از سه هزار نفر از روحانیون و طلبه‌ها، سندی پرافتخار از حضور روحانیون در دفاع مقدس است.


نماینده ولی‌فقیه در ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: ابتکار تشکیل نهاد عقیدتی سیاسی در ارتش در ابتدا توسط رهبر فرزانه انقلاب در سال 57 مطرح شد و معظم له در آن زمان به 3 اصل ولایی بودن، اسلامی بودن و مردمی بودن ارتش با تأسیس این نهاد تأکید داشتند.


رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش سپس به موانع تشکیل سازمان عقیدتی سیاسی در ارتش اشاره کرد و افزود: عامل اول عوامل نفوذی و سکولار در ارتش و سازمان‌های مرتبط بودند که مخالف نقش آفرینی دین، فرهنگ و روحانیت در ارتش می‌شدند و مانع دوم نیز فرماندهانی بودند که فکر می‌کردند ممکن است عقیدتی سیاسی در کار آن ها اختلال ایجاد اما عامل سوم و آشکار ترین مخالفت توسط بنی صدر انجام می‌گرفت تا حدی که وی تلاش می‌کرد عقیدتی سیاسی زیر نظر مستقیم او فعالیت کند.


آل هاشم، افزود: از افتخارات سازمان عقیدیتی سیاسی حضور روحانیون در کنار رزمندگان در سنگرها و جبهه‌ها و تقدیم صدها شهید و جانباز در دوران دفاع مقدس است که هیچ‌وقت فراموش نمی‌شود.


وی تأکید کرد: در بعد قرآنی در کشور ما هیچ سازمانی را سراغ نداریم که در طول 37 سال توانسته باشد 36 دوره مسابقات قرآنی برگزار کند و یکی از عواملی که باعث شد سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در بعد فرهنگی برای سومین بار به عنوان نهاد برتر معرفی شود نیز همین موضوع بود.


آل‌هاشم، گفت: فرماندهی معظم کل قوا فرموده بودند که باید در عقیدتی سیاسی تلاش 10 برابری صورت گیرد که ما خوشبختانه امروز در بعضی از زمینه‌ها به این مهم دست پیدا کرده‌ایم که فعالیت‌های قرآنی و اهمیت به پیشکسوتان دفاع مقدس از این قبیل است.


وی در پایان با بیان این که «حضور روحانیون در یکان‌های نظامی تأثیرگذار و ضروری است»، تصریح کرد: تأسیس سازمان عقیدتی سیاسی در کنار نهاد‌های نظامی نشانگر اهمیت حضور روحانیون در یکان‌های نظامی است فلذا ما از همکارانمان درخواست می‌کنیم که تلاش خود را در راستای تربیت دینی کارکنان بیشتر کنند و در عرصه‌های جدید مانند فضای مجازی بیش از پیش فعالیت کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر