صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۳۸ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۴
در واکنش به لغو ممنوعیت ارسال اس ۳۰۰ به ایران مطرح شد؛

سردار دهقان: فرمان رئیس‌جمهوری روسیه ترجمان اراده رهبران دو کشور برای ارتقای همکاری‌هاست

وزیر دفاع درباره فرمان رئیس‌جمهوری روسیه برای لغو ممنوعیت ارسال سامانه موشکی دفاع هوایی اس ۳۰۰ به ایران، گفت: این فرمان ترجمان اراده سیاسی رهبران دو کشور برای توسعه و ارتقای سطوح همکاری در تمام زمینه‌هاست.
کد خبر : 12582

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از اداره‌ کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع، سردار سرتیپ حسین دهقان با اشاره به امضای توافق‌نامه اخیر میان وزارتخانه‌های دفاع دو کشور و مذاکرات انجام شده در خصوص حل و فصل موضوع سامانه اس 300 که اخیرا در تهران انجام شد اظهار داشت: گسترش همکاری‌های دوجانبه و توسعه همکاری‌ها با سایر کشورهای همسایه در زمینه‌های مختلف می‌تواند در جهت استقرار ثبات و امنیت پایدار در منطقه بسیار مؤثر باشد.


وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افزود: تهدیدات فرامنطقه‌ای و گسترش فعالیت‌های تروریستی گروه‌های تکفیری ضرورت گسترش و تعمیق این همکاری‌ها را افزایش داده و همواره به عنوان یکی از محورهای اساسی رایزنی و همکاری میان ایران و روسیه مورد اهتمام و توجه بوده است.


کاخ کرملین روسیه امروز (24 فروردین) اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه طی حکمی ممنوعیت تحویل سیستم موشکی اس 300 به جمهوری اسلامی ایران را لغو کرد.


ارتشبد سرگئی شویگو وزیر دفاع جمهوری فدراسیون روسیه به عنوان آخرین میهمان سردار دهقان در سال 1393 در 29 دی ماه برای امضای یک سند دفاعی نظامی به تهران سفر کرد.


همکاری برای حفظ صلح، امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی، مقابله با انواع تروریسم، تجزیه‌طلبی و افراط گرایی، توسعه روابط در زمینه انواع آموزش‌های نظامی، برگزاری رزمایش‌های مشترک، دیدار شناورهای نظامی از بنادر یکدیگر، مبارزه با دزدان دریایی در دریای خزر و آب‌های بین‌المللی از مفاد ذکر شده در این تفاهم‌نامه بود.


دو طرف در این دیدار همچنین بر عزم دو کشور برای حل موضوع سامانه اس 300 که قرار بود به ایران تحویل داده شود، تاکید کرده بودند.


انتهای پیام/

ارسال نظر