صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۰ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۴
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر:

شرایط اکنون دانشگاه آزاد اسلامی بیش از پیش همت وکار مضاعف را می‌طلبد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر به مناسبت خجسته میلاد بزرگ بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) بر لزوم فراگرفتن درس زندگی، کار و حضور در عرصه‌های مختلف از این بانوی بی‌بدیل تاکیدکرد.
کد خبر : 12564

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر غفار پوربختیار که در جمع استادان و کارکنان واحد شوشتر سخن می‌گفت با توجه به جایگاه ویژه و منزلت منحصر بفرد صدیقه طاهره (س) اظهار کرد: نه تنها بانوان و زنان بلکه همه انسان‌ها باید از شخصیت و منش این بانوی بی‌بدیل درس زندگی، درس کار ودرس حضور در صحنه‌های مختلف حفظ و حراست از اسلام و انسانیت را فرا بگیرند.


وی با توجه به شرایط خاص و ویژه دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع زمانی کنونی گفت: شرایط اکنون دانشگاه آزاد اسلامی بیش از پیش همت مضاعف و کار مضاعف را می‌طلبد و با تغییر نگاه و دیدگاه باید از شرایط کنونی گذر کنیم.


پوربختیار نگاه اقتصادی محور در کنار ارتقای کیفیت آموزشی را از مهم‌ترین راهکارهای عبور از موقعیت کنونی دانست و خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر با برخورداری از امکانات و زیرساخت های بسیارخوب و مناسب می‌تواند در کاهش وابستگی به شهریه دانشجویی گام های مثبتی بردارد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر با تاکید بر اینکه پیگیری های خوبی در راستای تاسیس رشته‌های کاربردی و پرطرفدار در مقطع کار‌شناسی ارشد و دکترا صورت گرفته است، گفت: راه اندازی این رشته‌ها نیز به تنهایی نمی‌تواند به طور کامل مؤثر باشد لذا تبدیل علم و تخصص به ثروت به همراه بهره‌مندی از ایده‌های مختلف اقتصادی قطعا راهگشا خواهد بود.


وی نیروی انسانی شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی را کارآمد، صاحب فکر و اندیشه و متعهد برشمرد و خاطرنشان کرد: تنها راه خروج از مشکلات مالی ناشی از کاهش دانشجو که علل و عوامل مختلفی همچون تغییر بافت جمعیتی داشته است تغییر نگاه و استفاده بهینه از امکانات موجود در راستای درآمدزایی و کاهش وابستگی به شهریه است.


انتهای پیام/

ارسال نظر