صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرعامل خیبر:

تحریم ها صنعت کشتی رانی را تقویت کرد/ تولید 2500 قطعه دریایی در داخل کشور

مدیرعامل شرکت تامین کننده قطعات و ملزومات کشتی های اقیانوس پیما و فراساحلی خیبر گفت: کشتی رانی صنعت بسته ای نیست و برخی نیازهای آن باید با تولیدات دیگر کشورها مرتفع شود اما تحریمها این صنعت را تقویت کرد.
کد خبر : 125326

قاسم نبی پور در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه شرکت خیبر در زمینه تدارکات و حمایت از تولید داخلی فعال است، افزود: به طور مثال روغن یک بحث لجستیکی برای کشتی ها محسوب می شود و اگر این فرآورده را در داخل تولید نمی کردیم شاید حتی کشتی های ایرانی نمی توانستند در دنیا تردد داشته باشند بنابراین در کنار محدودیت های ناشی از تحریم ها برای خرید قطعات، گرفتن ملزومات ایمنی اما در بحث خودکفایی اقدامات خوبی شکل گرفت


وی تصریح کرد:. این قدم خوبی بود و همچنان مسیر را ادامه می دهیم. اکنون نیز در بحث رنگ و روغن با شرکت های خارجی در حال همکاری هستیم تا زمانی که تولید داخلی به خودکفایی برسیم.


نبی پور تصریح کرد: در تحریم ها برای خرید یک سری از تجهیزات و قطعات مشکل داشتیم که اکنون با برجام می توانیم در خریدهای خارجی که تولید داخلی ندارند، بدون واسطه اقدام کنیم و این امر موجب کاهش هزینه ها می شود.


وی ادامه داد: کشتی ها به موقع در حال تجهیز هستند و مشکلی از این لحاظ نداریم اما به هر حال ما به دنبال تولید داخلی تجهیزات و قطعات هستیم.


مدیرعامل شرکت تامین کننده قطعات و ملزومات کشتی های اقیانوس پیما و فراساحلی خیبر بیان کرد: اکنون 2 هزار و 500 قطعه دریایی در داخل کشور تولید می شود که این مسیر را ادامه خواهیم داد و در کنار این موضوع نیز از مشارکت شرکت های خارجی استفاده می کنیم.


نبی پور تاکید کرد: کشتی رانی صنعت بسته ای نیست و برخی نیازهای آن با تولیدات دیگر کشورها مرتفع می شود و با هماهنگی های صورت گرفته اگر قرار باشد با شرکت های خارجی واد معامله شویم یقینا پیش شرط تولید در داخل را خواهیم داشت.


به گفته وی، هم کشتی رانی و هم دولت به دنبال کشورهایی با کیفیت تولیدات بالا هستند تا همانند گذشته بازار کم کیفیتی نداشته باشیم بنابریان ترجیحا از کشورهایی که دارای صنعت کیفی هستند همانند آلمان، کره و انگلیس و ایتالیا برای همکاری مشترک استفاده می کنیم تا کشتی ها بتوانند به راحتی تردد کنند چرا که خسارت وارده به توقف کشتی در صورت وجود مشکل در قطعات بسیار بیش تر از منفعت حاصل از خرید قطعات ارزان قیمت است.


این فعال صنعت کشتی رانی درباره بحث شناورها و فراساحل نیز ابراز کرد: فراساحل بحثی است که اخیرا اهمیت و توجه بیش تری به آن معطوف است و ما هم به دنبال این هستیم که هم بحث تجهیز کردن شناورها و آف شور و هم ارتقا ایمنی آنها را داشته باشیم و هم اینکه به دنبال تجهیز عسلویه هستیم تا از این طریق برای سکوها یا پلت فرم ها تدارک های لازم را پیش بینی کنیم.


وی خاطر نشان کرد: تمام شرکت های تدارکاتی تنها یک مجموعه را تدارک می بیند در حالی که ما رنگ، روغن، ملزومات، لوازم ایمنی و قطعات را تدارک داریم. اکنون نمایندگی های ما در چین، سنگاپور، امارت و مالزی فعال هستند و نمایندگی هایمان در اروپا نیز بازگشایی شدند و بنا داریم تا در تمام دنیا به کشتی های ایرانی خدمات ارایه دهیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر