صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۰ - ۱۹ مهر ۱۳۹۵
مدیر غذایی دانشگاه علوم پزشکی درفول :

شله زرد برای بیماران دیابتی مضر است

مدیر غذایی دانشگاه علوم پزشکی درفول عنوان کرد: بیماران به خصوص بیماران دیابتی باید به نوع تغذیه خود به خصوص در ایام محرم توجه داشته باشند.
کد خبر : 124987

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، غلامرضا مهشاد اظهار کرد: بیماران دیابتی که می‌خواهند از غذای نذری مثل شله‌زرد که برای آنها ضرر دارد استفاده کنند، حداقل یک و حداکثر سه قاشق غذاخوری و ترجیحا با فاصله چند ساعته میل کنند.


مدیر غذایی دانشگاه علوم پزشکی درفول عنوان کرد: خانواده‌ها بهتر است از حضور کودکانی که مبتلا به بیماری‌های مسری همچون سرماخوردگی هستند در مراسم عزاداری‌ها جلوگیری کنند.


وی اضافه کرد: حضور کودکان در مراسم عزاداری باید در یک فضای فیزیکی مناسب و حتی‌الامکان جدای از بخش بزرگسالان باشد چرا که شرایط تنفسی بهتری را برایشان ایجاد می‌‌شود.


این مشاور تغذیه همچنین به ذبح قربانی در دسته‌های عزاداری اشاره کرد و گفت: در این‌باره سلامت قربانی و هماهنگی با سازمان دامپزشکی و حضور فرد متخصص از اهمیت زیادی برخوردار است، همچنین رعایت اصول بهداشتی برای جلوگیری از شیوع آلودگی دام به انسان نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر