نوشیدن چای داغ در لیوانهای پلاستیک خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد
دکتر احمدرضا درستی، مدیر گروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به ایام محرم و مصرف چای در لیوانهای پلاستیکی و یکبار مصرف در تکیهها و هیاتها، گفت: لیوان یکبار مصرف دارای مواد پلاستیکی است که به محض قرار گرفتن در معرض گرما و حرارت از دیوار لیوان جدا و وارد مایعات میشود که این مواد احتمال بروز سرطان را افزایش میدهد.
وی افزود: عوارض ناشی از نوشیدن مایعات در لیوانهای پلاستیکی و یکبار مصرف در طولانی مدت خود را نشان میدهد.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی با بیان اینکه به افراد توصیه میشود برای نوشیدن مایعات گرم از لیوانهای شیشهای و یا سلولزی و فوم استفاده کنند، تصریح کرد: لیوانهای سلولزی و فوم قابل تجزیه هستند و برای سلامت انسان مضراتی را به همراه ندارند.
درستی یادآور شد: لیوانهای مقوایی نیز برای سلامت انسان خطرآفرین است زیرا این لیوانها نیز دارای مواد پلاستیکی است که به راحتی وارد مایعات میشود.
انتهای پیام/