صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۵ - ۲۱ مهر ۱۳۹۵
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با آنا عنوان کرد:

نوشیدن چای داغ در لیوان‌های پلاستیک خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی با بیان اینکه نوشیدن مایعات گرم در لیوان‌های یکبار مصرف پلاستیکی ممنوع است،‌ عنوان کرد: نوشیدن چای داغ در لیوان‌های پلاستیک خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.
کد خبر : 124943

دکتر احمدرضا درستی، مدیر گروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به ایام محرم و مصرف چای در لیوان‌های پلاستیکی و یکبار مصرف در تکیهها و هیات‌ها، گفت: لیوان یکبار مصرف دارای مواد پلاستیکی است که به محض قرار گرفتن در معرض گرما و حرارت از دیوار لیوان جدا و وارد مایعات می‌شود که این مواد احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهد.


وی افزود: عوارض ناشی از نوشیدن مایعات در لیوان‌های پلاستیکی و یکبار مصرف در طولانی مدت خود را نشان می‌دهد.


این متخصص تغذیه و رژیم غذایی با بیان اینکه به افراد توصیه می‌شود برای نوشیدن مایعات گرم از لیوان‌های شیشه‌ای و یا سلولزی و فوم استفاده کنند، تصریح کرد: لیوان‌های سلولزی و فوم قابل تجزیه هستند و برای سلامت انسان مضراتی را به همراه ندارند.


درستی یادآور شد: لیوان‌های مقوایی نیز برای سلامت انسان خطرآفرین است زیرا این لیوان‌ها نیز دارای مواد پلاستیکی است که به راحتی وارد مایعات می‌شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: چای سرطان نذری
ارسال نظر