گوشت نذری را از مراکز معتبر تهیه کنید
دکتر کوروش جعفریان، متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره نحوه نگهداری از گوشت برای نذورات، گفت: به افراد توصیه میشود برای طبخ نذورات خود از گوشتهای دارای نشان استاندارد سازمان دامپزشکی استفاده کنند و در صورت در اختیار داشتن دام زنده، فرآیند ذبح را در کشتارگاهها انجام دهند.
وی افزود: گوشتهایی که دارای نشان استاندارد است در شرایط مناسبی ذبح و نگهداری شده و برای استفاده مطمئنتر هستند.
جعفریان با بیان اینکه علاوه بر تهیه نوع نگهداری گوشت نیز ضروری است، یادآور شد: گوشتهایی که از ذبح دام بهدست میآیند و یا از فروشگاهها تهیه میشوند نباید بیش از یک ساعت در فضای بیرون یخچال نگهداری شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: نگهداری گوشت به خصوص گوشت تازه در فضای بیرون یخچال احتمال آلودگی را افزایش میدهد.
انتهای پیام/