250 هزار پرونده در مراکز مشاوره و مددکاری به سازش انجامید
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار تقی مهری در مراسم رونمایی از دانشنامه انتظامی در دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی، تدوین این دانشنامه را حاصل تلاش 53 نفر از اساتید به مدت 3 سال عنوان کرد.
وی در رابطه با پلیس دانش بنیان گفت: در دهه 80 سیاستی به منظور تشکیل پلیس دانش بنیان اتخاذ شد که در این راستا ناجا در هر یک از زیر مجموعهها و پلیسهای تخصصی خود اقدام به ایجاد دفتر تحقیقات کاربردی کرد که این دفتر در مجموعه پلیس پیشگیری به مرکز تحقیقات کاربردی تبدیل شده است.
وی به گسترده بودن پلیس پیشگیری اشاره کرد و گفت: در سال 1384 با تدبیر فرماندهی وقت ناجا سردار اسماعیل احمدی مقدم پلیس پیشگیری آغاز به کار کرد که سردار رجب زاده به عنوان اولین رییس این مجموعه منصوب شده بود.
مهری، پلیس فرودگاه، پلیس راه آهن، کلانتریها، پاسگاهها، یگانهای حفاظت سازمانها ودستگاههای دولتی و نگهبانان محله را زیر مجموعه پلیس پیشگیری دانست و گفت: یکی از طرحهای موفق در مجموعه پلیس پیشگیری، نگهبان محله بود و در حال حاضر بیش از 45 هزار نگهبان محله در سراسر کشور با ناجا همکاری دارند.
رییس پلیس پیشگیری ناجا با تاکید بر ضرورت توجه به موضوع پیشگیری از وقوع جرم به فعالیت مراکز مشاوره و مددکاری که در اغلب کلانتریها به ویژه در مراکز استانها دایر شدهاند و از طریق آگاه سازی مردم سهم زیادی در پیشگیری از جرایم دارند اشاره کرد و گفت: بیش از 250 هزار پرونده در همین مراکز مشاوره و مدد کاری کلانتریها به صلح و سازش منجر شده است.
انتهای پیام/