صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۴ - ۱۷ مهر ۱۳۹۵
در دیدار نمایندگان پارلمان آلمان با رئیس دانشگاه تهران

نیلی: ظرفیت بالایی برای همکاری علمی با آلمان وجود دارد/ 250 عضو هیات علمی دانشگاه تهران به نحوی با مسائل آب فعالیت می‌کنند

در دیدارنمایندگان پارلمان آلمان و مدیر دفتر تبادلات آکادمیک آلمان در تهران با رئیس دانشگاه تهران راه‌های توسعه همکاری‌های دوجانبه بررسی شد.
کد خبر : 124274

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، هوبرتوس هیل و سون شولتز نمایندگان پارلمان آلمان و دکتر فرنس اشتوکل مدیر دفتر تبادلات آکادمیک آلمان با دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، دیدار و درباره راه‌های همکاری دو جانبه گفت‌وگو کردند.


رئیس دانشگاه تهران در این دیدار با معرفی این دانشگاه تأکید کرد که در این دانشگاه تمرکز فعالیت‌های تحقیقاتی و علمی بر چالش‌های ملی و بین‌المللی در مسائلی نظیر آب، محیط زیست و تغییرات محیطی است. او گفت: «برای مثال به دلیل اهمیتی که برای مسئله آب قائل هستیم، ۲۵۰ عضو هیأت علمی ما به نحوی با مسائل مرتبط با آب فعالیت می‌کنند.»


او افزود: «بسیاری از رشته‌های تحصیلی در دانشگاه تهران ماهیتی بین‌رشته‌ای دارند. مسئله آب فقط بحث فنی نیست، بلکه مسئله اجتماعی و حقوقی هم هست و در این راستا از همه تخصص‌ها استفاده می‌شود. همکاری گسترده‌ای با دانشگاه‌های آلمان نیز در حال انجام است و ظرفیت بالایی برای همکاری علمی بیشتر از قبیل تبادل استاد و دانشجو و برنامه‌های مدرک مشترک باعث آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های علمی دوجانبه می‌شود.»


اعضای هیأت آلمانی نیز با اظهار خوشحالی از حضور در دانشگاه تهران، این دیدار را فرصت مناسبی برای آشنایی بیشتر با این دانشگاه و توسعه همکاری‌های علمی مناسب ارزیابی کردند.


این هیأت به حضور خود در کمیسیون اقتصادی، بودجه و آموزش مجلس آلمان اشاره کردند و علاقه‌مندی خود را به حمایت از برنامه‌های علمی، آموزشی و تحقیقاتی اعلام کردند و پرسش‌هایی را درباره روند برنامه تحقیقاتی بین‌المللی، اشتغال دانش‌آموختگان، پارک علم و فناوری، همکاری در رشته‌های علوم انسانی و اجتماعی و نیز استفاده از امکانات مراکز علمی و تحقیقاتی آلمان نظیر بنیاد تحقیقات آلمان، انستیتو ماکس پلانگ و غیره مطرح کردند که در هر مورد توضیحات لازم ارائه شد.



انتهای پیام/

ارسال نظر