صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۳ - ۱۷ مهر ۱۳۹۵
نایب رئیس کمیسیون عمران:

برای نوسازی صنعت هوانوردی نباید به همه جواب پس داد/ خرید هواپیما موفقیت بزرگی است

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در مقابل این اندازه از سنگ‌اندازی‌ها توانستیم موافقت آمریکا برای فروش هواپیما به ایران را بگیریم و این موفقیت بزرگی است، گفت: کشور را باید از این وضعیت خارج کرد که برای خرید یک هواپیما این همه سختی بکشیم و قرار باشد پاسخ همه را بدهیم.
کد خبر : 124222

به گزارش کروه اقتصادی آنا به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، هادی بهادری با اشاره به تهدید بویینگ از سوی رژیم صهیونیستی برای فروش هواپیما به ایران، گفت: درحالی که ایرباس و بوئینگ از ابتدا مایل به انجام این قرارداد بودند، یک تعدادی دنبال سیاسی کردن ماجرا بودند.


نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، افزود: موضوع خرید هواپیما بیش ازحد بزرگ شده است درحالی که ما کشوری هستیم که تولید هواپیما نداریم و طبیعی است این درخواست را داشته باشیم، اما مجموعه‌های خارجی طوری به این موضوع پرداختند که به نظر می‌رسید قرار است اتفاق خیلی عجیبی رخ دهد.


وی ادامه داد: اینکه در مقابل این اندازه از سنگ اندازی ها، توانستیم موافقت آمریکا برای فروش هواپیما به ایران را بگیریم موفقیت بزرگی است. در شرایطی که آنها نمی‌خواستند به ما هواپیما بفروشند و لابی صهیونیست هم سنگ تمام گذاشته بود تفاهم‌نامه‌ای را به مرحله عقد قرارداد رساندیم که راه انجام قراردادهای مالی بیشتر را هموار می کند.


به گفته بهادری، تعداد زیادی از کشورها در جهان صاحب فرودگاه هستند اما هیچ کشوری اندازه ایران برای تجهیز و نوسازی ناوگان هوایی خود سختی نمی‌کشد و پاسخگوی نیروهای مخالف نیست.


وی ادامه داد: درست است که باید روزی برسد که خودمان تولیدکننده هواپیما شویم، اما تا آن زمان باید بستری را فراهم کرد که به لحاظ اقتصادی و تبادلات تجاری زمینه‌های اولیه انجام این قراردادها را داشته باشیم و دچار مشکل نشویم.


به گفته نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، این قرارداد بزرگ تجاری بستری را فراهم می‌کند برای انجام سایر مبادلات و بازشدن پای سرمایه گذاران به ایران و صادرات کالا و ابراز تمایل بانک‌ها برای کار با ایران.


او تاکید دارد مذاکره برای خرید هواپیما باید خارچ از چارچوب سیاسی باشد و ما تاکید داریم حمل و نقل هوایی باید در مسیر تخصصی قرار بگیرد.


خرداد ماه امسال یک سازمان غیردولتی فعال در زمینه مسائل حقوقی در اسراییل تهدید کرد که درباره هر هواپیمایی که شرکت هواپیماسازی آمریکایی بوئینگ به ایران بفروشد، ادعای حق تصرف و مالکیت مطرح خواهد کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر