صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تکذیب استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس

گرچه یکی از ایرادات همیشگی به تولید کنندگان سوسیس و کالباس استفاده از خمیر مرغ در فراورده های گوشتی بود، اما رئیس سازمان ملی استاندارد ایران تاکید می‌کند که امروز هیچ برند استانداردی از خمیر مرغ استفاده نمی کند.
کد خبر : 124008

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایسنا، نیره پیروز بخت با بیان این که این سازمان همچنان برسر موضع خود علیه استفاده از خمیر مرغ باقی است گفت: سازمان استاندارد همچنان استفاده از خمیر مرغ را در فراورده‌های غذایی ممنوع می داند و به همراه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت جهاد کشاورزی بر این موضوع نظارت داریم.


وی ادامه داد: البته ممکن است در مواردی که این فراورده ها در کارگاه‌های زیر زمینی تولید می شود استفاده از خمیر مرغ مشاهده شود، اما در تولیدی‌های مجاز دارای علامت استاندارد ما قاطعانه می گوییم از خمیر مرغ استفاده نمی‌شود و این موضوع از طرف سه دستگاه به طور جدی مورد نظارت قرار می گیرد.
رئیس سازمان ملی استاندارد در ادامه با اشاره به کنترل هایی که بر روی نازل ها و جایگاه های سوخت رسان از سوی این سازمان صورت میگیرد اظهار کرد: طبق برنامه نظارتی مستمر موجود سال گذشته ۱۰۷ هزار نازل سوخت در جایگاه های عرضه کننده بنزین کنترل شد و مواردی که به لحاظ استاندارد دارای مشکل بود پلمپ شدند.
وی در خصوص جایگاه های گاز طبیعی نیز گفت: بر اساس برنامه جایگاه های CNG باید کنترل می‌شدند که متاسفانه تا سال گذشته این اتفاق نیفتاده بود، اما در سال ۱۳۹۴ برسی جایگاه های CNG در دستور کار قرار گرفت و تقریبا ۳۰۰۰ ایستگاه بازرسی شد که در پی این بازرسی ها به علت ایرادات و عدم رعایت برخی استانداردها و حدود ۱۰۰ جایگاه با نظر این سازمان تعطیل شدند.


پیروزبخت همچنین درباره موضوع وفور ماهی تبلاپیلا در بازار، علیرغم ارزش غذایی پایینی که دارد، گفت: سازمان استاندارد مسئول کنترل واردات یا تنظیم بازار نیست که تعیین کند چیزی وارد بشود یا نشود و به طور خاص موضوع ماهی در تمامی موارد از واردات، تا توزیع آن مربوط به سازمان شیلات است.
وی درباره افزایش واردات روغن پالم هم توضیح داد: واردات روغن پالم به تنهایی بلامانع است و مصرف آن نیز در چهار موضوع متفاوت است که باید دید برای کدام یک وارد شده است و این یعنی، استفاده بعدی این روغن اهمیت دارد که اگر برای استفاده در تولید لبنیات وارد شود ما با آن برخورد میکنیم که این برخورد هم نه با واردات بلکه با تولیدکنندگانی خواهد بود که از آن در محصولات لبنی استفاده می کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر