صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۶ - ۱۵ مهر ۱۳۹۵
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی تاکید کرد:

ضرورت استفاده از مواد اولیه غذایی سالم در نذورات

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی به استفاده از مواد اولیه غذایی سالم برای تهیه نذورات تاکید کرد و گفت: افراد باید از مواد دارای نشان استاندارد وزارت بهداشت استفاده کنند.
کد خبر : 123849

دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به فرارسیدن ایام محرم و توزیع نذورات، گفت: به افراد توصیه می‌شود برای طبخ نذورات خود از مواد اولیه مناسب و دارای نشان وزارت بهداشت استفاده کنند.


وی افزود: افراد باید مواد مورد نیاز خود مانند برنج، حبوبات، گوشت، مرغ، سبزی و ... برای پخت نذری را از مواد بسته بندی شده استفاده کنند زیرا این محصولات تحت نظارت وزارت بهداشت، تولید، بسته‌بندی، نگه‌داری، و توزیع شده به همین دلیل نگرانی چندانی برای مصرف آن وجود ندارد.


مدیر گروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: علاوه بر تهیه مواد اولیه سالم افراد باید در نگه‌داری مواد غذایی نیز کوشا باشند. برای مثال گوشت و مرغ مورد نیاز را از فروشگاه‌های معتبر تهیه و نسبت به فریز بودن آن اطمینان داشته باشند و پس از تهیه نیز آن را در یخچال و دمای مناسب نگه‌داری کنند.


درستی تصریح کرد: هم‌چنین به افراد توصیه می‌شود ضمن طبخ و تهیه غذا نیز نکات بهداشتی مانند استفاده از کلاه، دستکش، پیش بند و .... را فراموش نکنند.



انتهای پیام/

ارسال نظر