صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نخستین مدال‌آور بیلیارد بانوان: از وزارتخانه تبریک هم نگفتند!

رشته بیلیارد در سال‌های گذشته پیشرفت قابل توجهی کرده است؛ پس از نایب‌قهرمانی اسنوکربازان ایران در دنیا، اکرم محمدی در رقابت‌های ورزش‌های بیلیاردی آسیا در رشته ناین‌بال موفق شد، نخستین مدال تاریخ بانوان را به ارمغان بیاورد و برنزی شود.
کد خبر : 123488

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از شهروند، محمدی درباره افتخار بزرگی که کسب کرده صحبت‌های جالبی انجام داده که ماحصل‌ آن را در ادامه می‌خوانید:



برنز هم شیرین است
اکرم محمدی، گفت‌وگوی خود را با صحبت درباره مدال برنزی که در رقابت‌های آسیایی به‌دست آورد، آغاز می‌کند: ‌ «مسابقات امارات از سطح بالایی برخوردار بود. مهم‌ترین حریفان من در این مسابقات چینی‌ها و کره‌ای‌ها بودند. برای اولین‌بار به‌عنوان یک خانم در دورشته متفاوت شرکت کردم که در بخش اسنوکر خیلی زود حذف شدم اما در رشته ناین‌بال تا مرحله نیمه‌نهایی پیش رفتم که آن‌جا به حریف چینی، بازی را با نتیجه ٩ بر ٢ واگذار و به مدال برنز قهرمانی آسیا دست پیدا کردم.»
حس ویژه بعد از مدال تاریخی
او صحبت‌هایش را اینطور ادامه می‌دهد: «حس ویژه‌ای داشتم؛ می‌دانستم که به‌عنوان اولین خانم ایرانی مدال بر گردن می‌آویزم. طبیعتا خیلی خوشحال بودم. البته در ابتدا شوکه شده بودم، باورم نمی‌شد که توانسته‌ام مدال کسب کنم. به این باور رسیدم که بانوان ما هم می‌توانند پا به پای ورزشکاران دیگر کسب افتخار و پیشرفت کنند. بانوان کره‌ای، چینی و حتی هندی از مهارت‌های ویژه‌ای برخوردار بودند که در مسابقات نیز این توانایی را به خوبی نشان دادند.»
کمبود امکانات
مدال‌آور ایرانی بیلیارد از کمبود امکانات در رشه خود گلایه می‌کند: «قطعا امکانات تأثیر زیادی در موفقیت و کسب مدال دارد. حریف چینی من قهرمان جهان بود و به‌گونه‌ای در مسابقات عمل کرد که انگار با چشمان بسته نیز می‌تواند میز بازی را جمع کند و بازی را به اتمام برساند. البته منظور من این نیست که کم‌کاری از سوی دوستان در فدراسیون به وجود آمده بلکه معتقدم که با استانداردهای روز جهان فاصله داریم و قطعا می‌توانیم در آینده نزدیک شاهد کسب مدال طلا و قهرمانی کشورمان در رشته بیلیارد و بولینگ باشیم.»
استقبال خاصی صورت نگرفت!
محمدی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استقبال نه‌چندان مطلوب از خودش هنگام بازگشت به ایران اشاره می‌کند: «بحث استقبال و تقدیر بی‌شک به هر ورزشکاری این انگیزه را می‌دهد تا بهتر از گذشته تلاش و افتخارات بیشتری را کسب کند. البته پیام تبریک فدراسیون و مسئولان به من ابلاغ شد و آقای اسکندری به‌عنوان رئیس فدراسیون هم سنگ تمام گذاشتند اما مسئولان وزارت ورزش یا سازمان‌های دیگر هیچ‌کدام به من تبریک هم نگفتند. به گونه‌ای که انگار اصلا چنین مدالی کسب نشده است؛ فکر می‌کنم توجه خاصی نسبت به این رشته وجود ندارد.»
درآمد خوبی ندارم
وی درباره کسب درآمد و هزینه به‌عنوان یک قهرمان اضافه می‌کند: «قبل از این‌که به مسابقات آسیایی اعزام شوم، باشگاهی را در اختیار داشتم که از آن‌جا درآمد کسب می‌کردم اما به‌دلیل شروع مسابقات و ایجاد شرایط لازم برای حضور در رقابت‌ها باشگاه را بستم و تمرکزم را روی بازی‌های مورد نظر قرار دادم. به‌عنوان فردی که در تیم‌ملی حضور دارد و مدال برنز آسیا را کسب کرده، هیچ درآمدی از ورزش حرفه‌ای که در آن فعالیت دارم ندارم. این رشته فقط عشق دارد و اگر به‌دنبال کسب منابع مالی بودم، هیچ‌گاه بیلیارد بازی نمی‌کردم.»
آرزویم قهرمانی جهان است
دارنده مدال برنز بازیهای آسیایی امارات حرف‌هایش را اینطور به پایان می‌برد: «آرزو دارم به‌حدی پیشرفت کنم و تمرین داشته باشم که در ابتدا در مسابقات جهانی شرکت کنم و بعد از آن نیز بتوانم به مقام قهرمانی جهان برسم. قطعا این پتانسیل در بانوان ما وجود دارد. اگر امکانات به اندازه کافی وجود داشته باشد، می‌توانیم افتخارات زیادی را کسب کنیم که حتی باورش هم برای همگان سخت است. راه دشواری داریم و امیدوارم موفق باشیم».



انتهای پیام/

ارسال نظر