صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۹ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۴
عباسپور:

منش فاطمه زهرا (س) بهترین الگو برای بانوان است

رئیس واحد علوم و تحقیقات با تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن گفت: فاطمه زهرا (س) علاوه بر اینکه همسر و مادری شایسته و مهربان بود، در تمامی ابعاد سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و... نیز الگویی بی‌مانند است.
کد خبر : 12303

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی عباسپور در مراسم جشن میلاد با سعادت حضرت فاطمه و مراسم بزرگداشت روز زن با بیان اینکه سبک و منش زندگی این بانوی بزرگ اسلام می‌تواند بهترین الگو برای بانوان باشد، گفت: درخواست من از شما بانوان فرهیخته نهادینه کردن فرهنگ حجاب و عفاف و گام نهادن در راستای ایجاد دانشگاهی اسلامی است.


وی با توجه به اینکه یکی از وظایف ما دانشگاهیان نشان دادن جلوه‌های زیبای اسلام براساس آموزه‌های دینی و رفتار و کردار بزرگان دین اسلام به دانشجویان و جوانان است، افزود: اسلامی شدن دانشگاه‌ها را تنها نمی‌توان با بخشنامه و دستورالعمل صورت داد بلکه این امر نیازمند همکاری و همدلی تمامی پرسنل دانشگاه است.


معاون فرهنگی و اجتماعی این واحد هم با تکریم مقام زن گفت: مادران با یک دست گهواره و با دستی دیگر جهان را تکان می‌دهد.


دکتر کرم اله دانش فرد ادامه داد: فاطمه زهرا (س)، مادر علم کربلا و شاه شهیدان است. در جامعه اسلامی با توجه به شرایط و در نظر گرفتنشان و مقام مادر، زن توانایی اصلاح یک جامعه را دارد.








دانشفرد مواضع فمینیستی را نفی کرد و گفت: این تفکر برخلاف آنچه می‌نماید بیانگر ضعف زنان در مقابل مردان و در راستای تحقیر بانوان است در حالیکه زنان خود پرورش دهنده و تولید کنندهٔ فرهنگ در جامعه هستند

معاون فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات گفت: چنانچه جامعه‌ای به پیروزی دست یابد نتیجهٔ تربیت مادران آنجامعه است و اگر جامعه‌ای بخواهد به پاکی و سرافرازی برسد باید با تکریم مادران به این مهم دست یابد.


وی مواضع فمینیستی را نفی کرد و افزود: این تفکر برخلاف آنچه می‌نماید بیانگر ضعف زنان در مقابل مردان و در راستای تحقیر بانوان است در حالیکه زنان خود پرورش دهنده و تولید کنندهٔ فرهنگ در جامعه هستند.


وی با توجه به بخشی از سخنرانی حضرت امام (ره) در قم برای بانوان و اهمیت حضور زنان برای پایداری این انقلاب، گفت: زنان نماد پایداری در سلسلهٔ عصمت و طهارت هستند و نمونه بارز این سلسله فاطمه زهرا (س) هستند.


دانشفرد اتفاقات ناگوار فرودگاه جده در عربستان را محکوم کرد و افزود: درباره این اتفاق ناگوار که اخیرا در عربستان برای دو نوجوان ایرانی رخ داد، مراجع تقلید، ائمه جمعه و مردم ایران از روی غیرت و ناراحتی اعلام موضع خوبی نسبت به این موضوع داشتند.


وی نظر بعضی از مسئولان سازمان حج و زیارت که برگزاری حج عمره را منوط به عذرخواهی مسئولان عربستان کردند قابل توجیه ندانست و ادامه داد: لزوم حج عمره با توجه به سخنان مراجع تقلید اصل شرافت و انسانیت است و دولت عربستان با عمل ناپسند خود اهانت به این شرافت و انسانیت کرده است.


دانشفرد تصریح کرد: اتخاذ موضع مناسب را باید به اهل آن سپرد و شاهد مواضع حکیمانه وانقلابی مقام معظم رهبری در این موضوع بوده‌ایم.


معاون فرهنگی این واحد دانشگاهی گفت: خیلی از دانشجویان و مردم منتظر اعلام موضع قاطع و مدبرانه دولت تدبیر و امید که با شعار برگرداندن اخلاق به جامعه روی کار آمده است، هستند.


حجت الاسلام ناصر نقویان در مراسم جشن میلاد با سعادت حضرت فاطمه و مراسم بزرگداشت روز زن، به بررسی ویژگی‌ها و تفاوت‌های زنان و مردان پرداخت و نیروی جسمی و قدرت تصمیم گیری در امور سیاسی و اقتصادی مردان را مکمل الطاف روحی و احساس لطیف زنان دانست و گفت: مهم‌ترین صفت خداوند که در ۱۱۴ سورهٔ قران هم از آن یاد شده است‌‌ همان رحمت و لطافت است که خداوند آن را در اختیار زنان قرار داده است.


نقویان، زن را کارگردان و مرد را بازیگر جوامع دانست و گفت: نقش آفرینی درست و صحیح بازیگران در کنار تدبیر صحیح و قدرت کارگردان میسر است.در حاشیه این مراسم از تعدادی از بانوان نمونه و نخبه واحد علوم و تحقیقات تجلیل شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر