صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۲ - ۱۲ مهر ۱۳۹۵
در دیدار وزیر علوم ایران و وزیر آموزش، فرهنگ، ورزش و علوم تکنولوژی ژاپن مطرح شد

تشکیل کمیته برای اجرای تفاهم‌نامه همکاری علمی دوجانبه

وزیر آموزش، فرهنگ، ورزش و علوم تکنولوژی ژاپن در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشور خواستار استفاده از ظرفیت‌های بالقوه موجود همکاری میان دو کشور در حوزه علم و فناوری شد.
کد خبر : 122936

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، در این دیدار دکتر محمد فرهادی با تأکید بر بهره‌برداری موثر از تفاهم‌نامه امضا شده بین وزارتخانه‌های علوم دو کشور ایران و ژاپن، گفت: «برای عملیاتی شدن مفاد این تفاهم‌نامه، تعیین برنامه اجرایی ضروی است و ما علاقه‌مندیم تا برنامه اجرایی مناسبی تدوین و به امضای طرفین برسد.»


او پیشنهاد کرد کمیته‌ای برای فعال کردن بخش‌های کارشناسی مرتبط در وزارت علوم دو کشور برای بررسی دقیق و تسهیل مفاد تفاهم‌نامه امضا شده، تشکیل شود که با موافقت طرف ژاپنی همراه شد.


فرهادی در این دیدار که با حضور رضا نظرآهاری سفیر جمهوری اسلامی ایران در ژاپن برگزار شد، نقش تعاملات دانشگاهی در تعمیق روابط دو کشور را مهم توصیف کرد و در این راستا از آمادگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان برای تبادل دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، توسعه کرسی‌های ژاپن‌شناسی در ایران و کرسی‌های ایران‌شناسی در ژاپن خبر داد.


او از هیروکازو ماتسونو وزیر آموزش، فرهنگ، ورزش و علوم تکنولوژی ژاپن دعوت کرد سفری به ایران داشته باشد و از نزدیک با پیشرفت‌های حوزه علوم، تکنولوژی و فناوری کشورمان آشنا شود.


هیروکازو ماتسونو در این دیدار که در حاشیه اجلاس وزیران سیزدهمین مجمع جهانی علم و فناوری در شهر کیوتو ژاپن انجام شد، با تأکید بر نقش خوب جمهوری اسلامی ایران در عرصه علم و دانش بین‌المللی، به امضای تفاهم‌نامه مشترک همکاری دو کشور اشاره کرد که سال گذشته میان دو وزارتخانه در همین اجلاس به امضا رسیده بود.


او با تقدیر از حضور هیئت ایرانی در اجلاس سیزدهم، بر تلاش برای عملیاتی کردن این تفاهم‌نامه و استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه همکاری در زمینه‌های مختلف تأکید کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر