تکدیگری جرم نیست/ متکدیان چون درآمدشان خوب است دوباره به این کار روی میآورند
رضا قدیمی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا با اشاره به اقدامات سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران به منظور جمعآوری متکدیان و کاهش تکدیگری در پایتخت اظهار کرد: طرح مشترکی با همکاری استانداری، فرمانداری و شهرداری تهران با حضور همه دستگاههای ذیربط از جمله بهزیستی، کمیته امداد و ناجا برای جمعآوری متکدیان پایتخت آغاز کردهایم که در حال انجام است.
وی با بیان اینکه با اجرای این طرح 30 درصد از مشکل متکدیان در پایتخت حل میشود، تصریح کرد: در واقع 70 درصد از مشکلات زمانی مرتفع میشود که در اینباره فرهنگسازی مناسب صورت گیرد. مردم باید این موضوع را درک کنند که کمک کردن به متکدیان سر چهارراهها واریز کردن پول به جیب مافیایی است که متکدی تربیت میکنند و این عمل را توسعه میدهند.
قدیمی با بیان اینکه مردم اگر قصد انجام کار خیر دارند میتوانند در وهله اول به افراد کمبهره در محلات کمبرخوردار کمک کنند، اضافه کرد: این افراد در طرح حامی با رعایت شئونات و حرمت شناسایی شدهاند و مردم با مراجعه به سرای محلات میتوانند به این افراد کمک کنند.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی با بیان اینکه این سازمان به عنوان پل ارتباطی در میان خیرین و نیازمندان فعالیت میکند، اضافه کرد: خانههای خدمات اجتماعی در سرای محلات این روند را تسریع میکند و فقرا و مستمندان به خیرین محلات معرفی میشوند.
وی درباره بازگشت مجدد متکدیان به چرخه تکدیگری توضیح داد: این افراد مطابق قانون دارای حقوق هستند، متکدیان مجرم نیستند که بتوانیم آنها را در زندان به مدت طولانی حبس کنیم.
قدیمی ادامه داد: این افراد بعد از مدت زمانی که تحت آموزش قرار میگیرند مجددا باید به آغوش جامعه بازگردند اما چون تکدیگری راحتترین و پردرآمدترین کار ممکن است این افراد مجددا به تکدیگری روی میآورند.
به گفته وی بخش قابل توجهی از متکدیان پایتخت، تبعههای غیر ایرانی هستند.
انتهای پیام/