دانشجویان با استفاده از امکانات دانشگاه آزاد اسلامی در دوران تحصیل با جدیت درس بخوانند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر مجید شمس در نشست توجیهی دانشجویان دختر، ورودی سال تحصیلی 96-95 دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، به معرفی توانمندیهای واحد بروجرد پرداخت و گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد اکنون با درجه جامع و 12500 دانشجو، حدود 200 نفر هیأت علمی، بالغ بر 300 کارمند، کارگاه و آزمایشگاههای مناسب، خوابگاه و کتابخانه بزرگ با 120 هزار جلد کتاب، پذیرای دانشجویان جدید است.»
رئیس واحد بروجرد با توجه به موفقیتهای تنی چند از دانشجویان این واحد در عرصههای مختلف، از دانشجویان خواست با تلاش مضاعف و استفاده از امکانات موجود در دوران تحصیل با جدیت بیشتری درس بخوانند و قدر این دوران را که با سرعت طی خواهد شد، بدانند و با یکدیگر تعامل بیشتری داشته باشند.
وی دانشگاه آزاد را بزرگترین دانشگاه حضوری جهان عنوان کرد و افزود: «این دانشگاه با 5 میلیون فارغالتحصیل، 1.5 میلیون دانشجو، 40 هزار استاد و 35 هزار کارمند بدون استفاده از بودجه دولتی هیچ سهامداری ندارد و متعلق به عموم مردم است و شهریه دانشجویانش فقط در خودِ دانشگاه هزینه می شود.»
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان نیز با تبریک سال تحصیلی جدید به دانشجویان، از واحد بروجرد به عنوان یکی از واحدهای بزرگ و مطرح کشور نام برد و به دانشجویان برای انتخاب این واحد دانشگاهی برای ادامه تحصیل تبریک گفت.
حجت الاسلام مهدی قدرتی گفت: «دانشجویان باید هدف خود را از ادامه تحصیل مشخص کرده و این هدف را برای خود ترسیم کنند.»
وی افزود: «برای هر کاری باید هدفی ترسیم کرد. میتوان برای یک کار، چندین هدف مدنظر قرار داد. این اهداف ممکن است بسیاری از نیازهای ما را برطرف کند. مثلا هدف از تحصیل در دانشگاه ممکن است برای اشتغال، افزایش وجهه اجتماعی، علاقه به علم و دانش، تحرک اجتماعی و افزایش سطح مشارکت در گروههای اجتماعی و ... باشد و این نیازهاست که گرایش به سمت علم را موجب میشود.»
قدرتی بیان کرد: «علم و دانش وقتی نافع و سودمند است که در راستای کمک به انسان و بشریت باشد و گرهگشای مشکلات انسانها باشد و نه در راستای ویرانی و کشتار انسانها، مثل تولید بمب اتمی.»
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان گفت: «با نگاه توحیدی و الهی به علم هدف از کسب علم نیز درست و سازنده خواهد بود و این هدف به ساختن جامعه ای مطلوب کمک خواهد کرد.»
وی افزود: «اگر نگاه به علم، الهی باشد آنوقت است که علم و دانش نافع خواهد شد و به جامعه آسیب نخواهد رساند. چرا که در نهایت تحصیل علم باید منجر به تولید علم با نگاه الهی شود تا هدف، محقق شده تلقی شود.»
در ادامه این جلسه، چند تن از معاونان واحد، مدیران گروههای آموزشی و رؤسای دانشکدهها با معرفی حوزه های مربوطه و شرح وظایفشان، دانشجویان را با قوانین و مقررات دانشگاه در حوزههای مربوط به خود آشنا کردند.
نشست توجیهی برادران نیز امروز دوشنبه دوازدهم مهر در سالن اجتماعات علامه شهیدی این واحد برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/