صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۹ - ۱۱ مهر ۱۳۹۵
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران:

تعادل بازار در سال‌های تحریم با ارز پتروشیمی‌ها

‌مدیرعامل بانک توسعه صادرات با اشاره به اینکه ارزهای پتروشیمی در دوره تحریم،‌ جز درآمدهایی بود که به تعادل بازار کمک کرد، گفت: زمانی که در سال 86 تصمیم بر آن شد تا محصولات پتروشیمی در بورس عرضه شود، ‌مخالفان زیادی وجود داشت اما با آزادسازی و افزایش قیمت‌ها، ‌سرمایه‌گذاری در این حوزه بیشتر و امکان صادرات گسترده فراهم شد.
کد خبر : 122513

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، علی صالح آبادی، مدیرعامل بانک توسعه صادرات در کنفرانس نفت 2016، افزود:‌ در حال حاضر پرتفوی پتروشیمی‌ها در این بانک قابل توجه است و علی رغم تحریم‌ها،‌با تسهیلات ایجاد شده توانستیم فاینانس پتروشیمی‌ها را ضمانت کنیم.


صالح آبادی ادامه داد: سال گذشته فاینانس چینی 2.2 میلیارد یورویی برای پتروشیمی بوشهر توسط این بانک تضمین شد.


وی گفت:‌همچنین برخی دیگر از پتروشیمی‌ها، برای تامین سرمایه در گردش خود توانستند از منابع بانک توسعه صادرات استفاده کنند.


وی ادامه داد: اکنون نیز در بانک توسعه صادرات،‌ حوزه پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی در مجموع جز مهمترین حوزه‌ها با ظرفیت بالاست و بانک توسعه صادرات آمادگی آن را دارد که با فعالان این حوزه تعامل موثری داشته باشد.


مدیرعامل بانک توسعه صادرات گفت:‌ توسعه صادرات در کشور از مهمترین محورهای اقتصاد مقاومتی به شمار می‌رود تا با کاهش اتکا به نفت،‌ کشور از محل صادرات غیر‌نفتی اداره شود.


صالح آبادی افزود: بانک توسعه صادرات به عنوان اگزیم بانک در ایران شناخته می‌شود تا توسعه معاملات تجاری ایران با دنیا و حمایت از صادرات را انجام دهد.


وی با اشاره به اینکه در همه جای دنیا اگزیم بانک‌ها دولتی هستند،‌ گفت: این بانک که در سال 72 تاسیس شده در زمینه صادرات کالا و خدمات فنی و مهندسی، خدمات ارائه می‌کند.


صالح آبادی ادامه داد: بانک توسعه صادرات، عمدتا در دو قالب اعتبار خریدار و اعتبار فروشنده،‌ تسهیلات خود را پرداخت می‌کند. در زمینه اعتبار خریدار،‌زمانی که پیمانکار ایرانی پروژه‌ای را در خارج از کشور قبول می‌کند، می‌تواند مبلغ پروژه را این بانک پرداخت کند و زمانی که پروژه تکمیل شد،‌‌ بازپرداخت تسهیلات از سوی شریک خارجی به بانک توسعه صادرات انجام خواهد شد.


وی افزود: برای اطمینان از بازپرداخت تسهیلات، ‌تضامین دولتی از کشور خارجی گرفته می‌شود.


مدیرعامل بانک توسعه صادرات با اشاره به اعتبار فروشنده گفت:‌ در این مورد، خود فروشنده ایرانی می‌تواند از بانک اعتبار بگیرد و این مورد از اعتبار،‌تنها در بانک توسعه صادرات ارائه می‌شود تا رابطه اقتصادی را با کشورهای دیگر تسهیل کند و پیمانکاران ایرانی بتوانند با فاینانس بانک توسعه صادرات،‌در خارج از کشور پروه اجرا کنند.


وی درخصوص صادرات کالا نیز ادامه داد: در این زمینه اگر کالا آماده صادرات باشد،‌با ایجاد خط اعتباری با بانک خارجی امکان فروش مدتدار را ایجاد می‌کند.


صالح آبادی افزود: همچنین در مدلی دیگر،‌ این بانک می‌تواند سرمایه در گردش کالاهای صادراتی را نیز برای تولید و صادرات تامین کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر