صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در آستانه آغاز ماه محرم و سوداگری‌های بازار؛

دبیر انجمن برنج: منطقی برای افزایش قیمت برنج در مناسبت‌ها وجود ندارد

دبیر انجمن برنج کشور درباره احتمال افزایش قیمت برنج در آستانه ماه محرم گفت: هیچ منطقی برای افزایش قیمت در ماه‌های مناسبتی وجود ندارد.
کد خبر : 122222

جمیل علیزاده شایق در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا به بیان اینکه سازمان‌های نظارتی باید با افزایش‌ قیمت‌های بی‌منطق در بازار برخورد کند، افزود: همه کسانی که در ماه‌های محرم و رمضان نذورات در نظر می‌گیرند، یقینا از قبل هم پیش‌بینی مایحتاج خود از قبیل برنج را دارند بنابراین منطقی هم برای افزایش قیمت با فرا رسیدن ایام خاص وجود ندارد.


وی تصریح کرد: ماه محرم می‌تواند بهانه‌ای برای سوداگران در جهت افزایش قیمت‌ها باشد اما با این حال سازمان‌های نظارتی با هر گونه افزایش قیمت در بازار برخورد می‌کنند.


علیزاده شایق با تاکید بر اینکه هیچ دلیلی برای افزایش نرخ بازار برنج نه تنها در ماه محرم بلکه در ماه‌های آینده نیز وجود ندارد، تاکید کرد: سازمان‌های نظارتی بر امر قیمت‌ کالا و اقلام در بازار باید توجه‌ بیش‌تری بر این موضوع و جلوگیری از سودجویی برخی افراد از مناسبت‌ها داشته باشند.


هیچ ارگانی واردات برنج امسال را اعلام نکرد


دبیر انجمن برنج کشور درباره واردات امسال برنج نیز اظهار کرد: میزان واردات از ابتدای امسال تاکنون از سوی هیچ ارگانی اعلام نشده است و حتی گمرک نیز آماری را در این زمینه ارایه نکرد. البته از ابتدای امسال واردات 150 هزار تنی برنج را به کشور داشتیم که اصلا مشخص نشد چه کسی این واردات را انجام داده و کسی هم در این باره پاسخگو نیست.


وی ادامه داد: نیاز وارداتی سال 95 بازار برنج کشور 800 هزار تن است که باید مسئول تنظیم بازار یعنی وزارت جهاد کشاورزی، بازار واردات برنج را به دست گرفته و تنظیم کند. به عبارت دیگر وزارت جهاد کشاورزی باید میزان واردات از سوی ارگان‌ها و شرکت‌ها را مشخص و از سقف نیاز وارداتی امسال کسر کند و سپس مجوز باقی‌مانده کسری واردات را به انجمن واردکنندگان برنج ارایه دهد.


شایق خاطر نشان کرد: زمانی تنظیم بازار بر عهده وزارت صنعت بود و حالا که این مسئولیت به وزارت جهاد کشاورزی تفویض شده است بنابراین باید تنظیم بازار را بر عهده گرفته و واردات را مدیریت کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر