صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۲ - ۰۹ مهر ۱۳۹۵

وزیر بهداشت خبر داد: تدوین سند مشترک سلامت ملی سالمندان

وزیر بهداشت از تدوین سند مشترک سلامت ملی سالمندان خبر داد و گفت: متاسفانه روند سپردن سالمندان به مراکز سالمندی رو به افزایش است بنابراین دولت و مجلس باید قوانینی در این زمینه وضع کنند.
کد خبر : 121995

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از مهر، سید حسن هاشمی در حاشیه برنامه پیاده روی بزرگ اعضای کانون‌های سالمندی شهر تهران ضمن تاکید بر نقش بیمه‌ها در حمایت از جمعیت سالمند کشور گفت: باید تلاش کنیم که آنها زندگی راحتی را پشت سر بگذارند. دولت و شهرداری‌ها نیز باید محل‌هایی را برای رفت و آمد راحت‌تر آنها و توانبخشی اختصاص دهد که آنها سال‌های پایانی عمر را با درد کمتری پشت سر بگذارند.


وی افزود: مهمترین نیاز جمعیت سالمند کشور بیمه است که اگر خوب باشد سرمایه‌گذاری در این حوزه اتفاق می‌افتد. بیمارستان، پزشک و پرستاران که برای این دوره مهم‌تر از پزشکان هستند بخشی از این سرمایه‌گذاری هستند.


وزیر بهداشت در ادامه به تدوین سند ملی سلامت سالمندان نیز اشاره کرد و گفت: این سند تدوین شده و امیدواریم مورد اقبال قرار گیرد. سالمندان تا زمانی که جوان بودند کشور به آنها احتیاج داشت و امروز باید مورد تکریم و احترام قرار گیرند. بخشی از این وظیفه مربوط به مسئولان و بخشی از آن مربوط به فرزندان و وابستگان آنها است.


هاشمی تاکید کرد: کشوری که بزرگان خود را مورد احترام قرار ندهد هیچ وقت روی سعادت را نخواهد دید.


وی با ابراز تاسف از افزایش روند سپردن سالمندان به مراکز سالمندی، گفت: طی ۴۰ سال گذشته متوسط طول عمر در کشور دو برابر شده و این رقم برای زنان به ۸۱ سال و مردان ۷۶ سال رسیده است.


وزیر بهداشت افزود: با توجه به مسن شدن جمعیت ایران، نیاز به افزایش مراقبت‌ها دوره سالمندی داریم.


هاشمی با بیان اینکه در طول چند دهه گذشته اقدامات جدی در حوزه سلامت صورت نگرفته است، ادامه داد در دولت یازدهم، سلامت در اولویت قرار گرفت اما هنوز کافی نیست، بلکه باید چندین دهه اولویت مجلس و دولت باشد.


وزیر بهداشت افزود: مایه تاسف است که روند سپردن سالمندان به مراکز سالمندی رو به افزایش است. در فرهنگ و آموزه‌های دینی ما نیز چنین توصیه‌ای نشده و باید در مجلس و دولت قوانینی در این حوزه وضع کنند.


هاشمی بر اهمیت مقوله بهداشت روان در کشور تاکید کرد و گفت: بخشی از افسردگی‌ها نیز به دلیل بی احترامی و بی توجهی است که در همه سنین ممکن است اتفاق بیفتد.


انتهای پیام/

ارسال نظر