صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۲ - ۰۸ مهر ۱۳۹۵
مدیرکل دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت:

مرگ سالانه 17.5 میلیون نفر به دلیل بیماری‌های قلبی در جهان

مدیرکل دفتر مدیریت بیماری های غیرواگیر وزارت بهداشت گفت: بیماری قلبی عروقی همچنان عامل هدایت کننده و مهم مرگ و ناتوانی در دنیا است و سالانه سبب مرگ بیش از 17.5 میلیون نفر در جهان می شود.
کد خبر : 121855

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر احمد کوشا ضمن بیان این مطلب گفت: این مرگ‌ها شامل یک سوم تمام مرگ‌های کره زمین و نیمی از همه مرگ‌های مرتبط با بیماری‌های غیر واگیر است. حدود 80 درصد این مرگ‌ها در کشورهای با درآمد کم و متوسطی که منابع انسانی و مالی آ‌ن‌ها برای پرداختن به بار بیماری‌های قلبی عروقی در حداقل است، رخ می‌دهد.


وی افزود: بیماری قلبی عروقی شامل بیماری‌های ناشی از قلب، عروق مغزی و عروق خونی است و شایع‌ترین این بیماری‌ها، بیماری عروق کرونر قلب (مانند حمله‌های قلبی) و بیماری عروق مغزی (مانند سکته مغزی) است. عوامل خطر کلیدی مهم این بیماری‌ها رژیم غذایی نامناسب، فعالیت بدنی کم، مصرف دخانیات، دیابت و فشارخون بالا است که کنترل و کاهش این عوامل خطر، نقش مهمی در کاهش ابتلا به بیماری قلبی عروقی دارد.


وی ادامه داد: سلامت قلب، قلب سلامتی بدن است. وقتی از قلب مراقبت می‌شود به معنی تغذیه خوب، فعالیت و تمرین کردن، ترک دخانیات و همه کارهایی است که نه تنها فرد را سالم‌تر می‌کند، بلکه سبب ایجاد احساس خوب در فرد شده و فرد را قادر می‌سازد از زندگی خود به طور کامل لذت ببرد.


وی گفت: روز جهانی قلب به عنوان یک واقعه سالانه در اواخر ماه سپتامبر هر سال میلادی، توسط اتحادیه جهانی قلب (WHF) و جوامع مربوطه در دنیا جشن گرفته می‌شود. این روز یک نقش واقعی در حساس سازی و اطلاع رسانی در خصوص سلامت قلب و عروق دارد. در این روز می‌توان برای افزایش آگاهی و تشویق افراد، اعضای خانواده، جوامع و سیاستگذاران و تصمیم گیران اقدام کرد. همکاری همه ذینفعان در این مورد قدرتی برای کاهش بار بیماری و مرگ‌های زودرس ناشی از بیماری قلبی عروقی، ایجاد می‌کند که به افراد در هر کجا که باشند برای داشتن زندگی طولانی‌تر، بهتر و با سلامت قلب کمک می‌کند.


دکتر کوشا بیان کرد: روز جهانی قلب امسال در تاریخ 8 مهرماه 95 (29 سپتامبر) تعیین شده است و شعار آن «مهربانی با قلب، نیرو بخشیدن به زندگی» است که در خصوص نیرو بخشیدن به زندگی با ایجاد چند تغییر ساده روزانه برای حفظ سلامت قلب است. در روز جهانی قلب ما می‌خواهیم هر فرد بداند چگونه می‌تواند به قلب خود انرژی برساند و به زندگی خود نیرو ببخشد.


وی افزود: موضوع امسال به اهمیت این بیماری با رویکرد به اطلاع از مقادیر عوامل خطر و میزان خطر قلبی عروقی و مفهوم آن می پردازد.


انتهای پیام/

ارسال نظر