نگرانی فراکسیون امید از روند بررسی برنامه ششم توسعه در مجلس
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، بهرام پارسایی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به اینکه مجلس نهم فرصت رسیدگی برنامه ششم را نداشت به اجبار برنامه پنجم یک بار تمدید شد و این مساله باعث عقب ماندن کشور از برنامه های پیشبینی شده میشود.
وی افزود: با توجه به تغییراتی که دولت انجام داد در خرداد ماه سال جاری مجددا برنامه ششم به مجلس نهم ارائه شد و براساس ماده 184 آییننامه داخلی مجلس این موضوع در یک فرصت زمانی کوتاه باید به نتیجه برسد.
این عضو هیات رئیسه فراکسیون امید ادامه داد: کمیسیون تلفیق برنامه ششم راس سه هفته باید برنامه را رسیدگی کرده و گزارش آن را به مجلس ارائه دهد اما اکنون مدت زیادی گذشته و متاسفانه هیچ اقدام خاصی صورت نگرفته است.
پارسایی در ادامه بیان کرد: کمیته برنامه فراکسیون امید در جلسه ای که امروز داشت نسبت به این مساله ابراز نگرانی کرد و لذا انتظار است که هیات رئیسه مجلس ورود کرده و به تسریع آن کمک کند چون تخلف از آیین نامه مجلس است.
وی با بیان اینکه به نظر می رسد این روند ادامه داشته باشد گفت: دولت در آذر ماه باید لایحه بودجه سال 96 را ارائه کند اگر برنامه ششم توسعه به دست دولت نرسد دولت مجبور می شود که لایحه بودجه را در یک برنامه زمانی دیگر به مجلس ارائه دهد، لذا این نگرانی ها وجود دارد و فراکسیون امید این آمادگی را دارد که زمینه های متعدد برای این که کار سریعتر انجام شود را فراهم آورد.
وی درباره اینکه علت این تاخیرها چه می تواند باشد و آیا به دولت برمی گردد یا خیر؟ گفت: تاخیر در دولت های قبل دلیلش عدم تصویب برنامه نبوده و در دولت این موضوع باب شده بود و از این تخلفات زیاد داشت که کشور را هم به لحاظ برنامه ریزی با چالش مواجه می کرد.
وی افزود: اکنون برنامه ششم ارائه شده است و امیدواریم که سریعتر به نتیجه برسد و کمک کنیم به اینکه مجلس دهم یک بار دیگر برنامه پنجم را تمدید نکند.
سخنگوی فراکسیون امید با تاکید بر اینکه هیچ دلیلی باعث نمی شود که تخلف از آیین نامه صورت بگیرد گفت: هیات رئیسه مجلس و هیات رییسه کمیسیون تلفیق باید به این مساله ورود کنند و تاکنون هم که گزارش به مجلس نیامده ما وظیفه داریم که برای همکاری اعلام آمادگی کرده و تذکر دهیم زیرا این موضوع مدیریتی و برنامه ریزی کشور است و نمی خواهیم که سیاسی شود و به نفع کشور است که سریعتر بررسی شود.
انتهای پیام/