صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۲ - ۰۶ مهر ۱۳۹۵
رئیس سازمان بهزیستی کشور:

تولد سالانه 30 هزار نوزاد معلول در کشور

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: سالانه بین 25 تا 30 هزار نوزاد معلول در کشور متولد می شود که یکی از مهم ترین راهبردهای این سازمان، پیشگیری از معلولیت های بدو تولد است.
کد خبر : 121381

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا،انوشیروان محسنی بندپی در مراسم افتتاح نخستین مرکز جامع خدمات ژنتیک در تهران در بیمارستان آیت الله طالقانی، اظهار کرد: بیش از سه هزار نوزاد ناشنوا و 15 هزار نوزاد مبتلا به تنبلی چشم در سال گذشته با غربالگری‌های انجام شده، شناسایی شدند.


وی گفت: آمارهای سازمان بهزیستی نشان می‌دهد که 3 تا 4 درصد نوزادانی که متولد می‌شوند به نوعی از کم شنوایی و یا ناشنوایی مبتلا هستند.


رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: سال گذشته یک میلیون و 550 هزار نوزاد در کشور متولد شد که 75 درصد آنان غربالگری شنوایی شدند و مشخص شد که سه هزار و 38 نوزاد دچار ناشنوایی یا کم شنوایی هستند.


وی اظهار کرد: برای حدود سه میلیون کودک سه تا 6 سال هم در کشور غربالگری تنبلی چشم طی سال گذشته انجام و مشخص شد که 15هزار کودک تنبلی چشم دارند و 64 هزار نفر دیگر به نوعی دچار مشکلات چشمی هستند.


دکتر محسنی بندپی افزود: معلولیت‌های بدو تولد علاوه بر هزینه‌های زیاد مالی، بار و فشار روحی- روانی زیادی را به خانواده‌ها وارد می‌کند و باید با استفاده از علم ژنتیک میزان این نوع معلولیت‌ها را در کشور کاهش دهیم.


رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: این سازمان برای اجرای غربالگری ژنتیک، خدماتی را از استان‌های کرمان، یزد و بخشی از مازندران شروع کرده و قرار است این خدمات، استان به استان گسترش یابد و امیدواریم بتوانیم با حمایت دولت حداقل 30 درصد از حدود 30 هزار نوزاد معلول را که هر سال متولد می شود در یک بازه زمانی کوتاه کم کنیم.


وی گفت: برای رسیدن به این هدف لازم است که خدمات تشخیص ژنتیک قبل از ازدواج و قبل از بارداری زیر پوشش بیمه برود.


انتهای پیام/

ارسال نظر