6 هزار مترمربع از زمینهای تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد زیر کشت زعفران رفت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، خوردنش آرامبخش است و برای تمدد اعصاب مفید، افسردگی را میکاهد و زیبایی خاصی را به برنج، غذای اصلی سفرههای ایرانی میدهد؛ قیمت بالایی دارد و بنابراین به آن طلای سرخ گویند و برای همین، همانند طلا به مثقال و گرم سنجیده میشود. آری سخن درباره زعفران با خواص منحصر به فرد آن که به گل سلامتی و سلطان ادویهجات معروف شده، است.
این ارزشمندترین رستنی ایران زمین که کشت آن به سالهای قبل از میلاد میرسد؛ تولید انبوه آن مربوط به جنوب استان خراسان رضوی و جنوبی است و از جمله محصولات ارزشمند صادراتی کشور است. اکنون این محصول ارزشمند 6000 مترمربع از زمینهای زراعی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد را به زیر کشت خود برده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در این باره گفت: «با توجه به نامگذاری سال 95 از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل و اینکه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داده است که در زمینه تحقق بیانات معظم له و تولید علم همیشه پیشقدم است و از طرفی رویکرد ما در سال جاری رویکردی مبتنی بر کسب درآمدها و کاهش وابستگی به شهریه است، بنابراین با توجه به کارگروههای تشکیل شده و پتانسیلهایی که در واحد موجود است، بر آن شدیم تا زمینه کسب درآمدها را گسترش دهیم و به همین منظور بیش از 6000 متر مربع از زمینهای زراعی دانشگاه که شامل بخشی از زمینهای مزرعه تحقیقاتی و زمینهای مجاور ساختمانهای مرکزی واحد است به زیر کشت زعفران برده شد.»
دکتر مجتبی حسنزاده با توجه به نشست هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی که در شهریور برگزار شد، افزود: «یکی از رهنماها و مشوقهای ما، منویات و تاکیدات آیتالله هاشمی رفسنجانی و رئیس دانشگاه اسیت، همانگونه که در نشست اخیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی مطرح شد در مسیر توسعه و پیشرفت علم و دانش و پیوند آن با صنعت و کشاورزی و استفاده از ارقام مناسب و اصلاح شده، زمینههای مناسبی در استان خراسان رضوی وجود دارد و واحدهای دانشگاه ازاد اسلامی میتوانند در این عرصه وارد بشوند بر همین اساس زیرکشت بردن زمین های زراعی واحد را یک ضرورت دانسته و یقینا در این زمینه موفقیتهای خوبی خواهیم داشت.»
انتهای پیام/