سالانه 500 هزار ایرانی به زندان میروند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی اصغر جهانگیر روز شنبه در آیین تودیع و معارفه مدیرکل زندانها و اقدمات تامینی و تربیتی کهکیلویه و بویراحمد افزود: مدت کوتاه ماندن افراد در زندان نشان دهنده بینیازی به زندانی کردن آنان است.
وی اظهار کرد: زندان میبایست بتواند بر روی زندانیان تاثیر فرهنگی و روانی داشته باشد اما به دلیل کوتاه بودن این مدت، در عمل این کار انجام نمیشود.
جهانگیر بیان کرد: افرادی که وارد زندانهای کشور میشوند از باب ضرورت نیست بلکه به دلیل بخشنامهها و قوانین نادرست است که چنین ورودی بزرگی به زندانها شکل گرفته است.
جهانگیر عنوان کرد: زندانها گاهی وقت میتوانند تاثیر مخرب روانی و شخصیتی بر روی افراد داشته باشند که برای جلوگیری از این آسیب میبایست روشهای تنبیهی دیگری جایگزین زندان شود.
وی گفت: در سالهای اخیر تلاشهایی شده که روشهای دیگری جایگزین زندان شود اما قوانین نامناسب و مجریان، باعث کند شدن این روند شده است.
جهانگیر افزود: بیش از یک هزار عنوان جرم زندان در قانون تعریف شده است که نیازی به همه اینها نیست و باید روز به روز از تعداد آنها کاست.
وی با بیان اینکه 25 درصد زندانیان کشور، بلاتکلیف یا تحت قرار هستند، گفت: نباید افراد بیجهت در زندانها بمانند و باید خیلی سریع، تکیلف این افراد روشن شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم گفت: زندان، گرانترین مجازات است که بار مالی زیادی بر دولت تحمیل میکند.
سیدموسی خادمی افزود: اصلاح و تربیت در زندان با وجود شمار زیاد زندانیها امکانپذیر نیست و باید برای آن چاره اندیشی کرد.
رییس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: بیشتر قوانین و مقررات، زندان را برای جرمهایی پیشبینی کردهاند که برای آن مناسب نیست.
انتهای پیام/