صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۷ - ۰۳ مهر ۱۳۹۵

«دانشنامه رجال و مشاهیر طالخونچه»رونمایی شد

کتاب «دانشنامه رجال و مشاهیر طالخونچه»، تازه‌ترین اثر دکتر احمدرضا یلمه‌ها رئیس و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان رونمایی شد.
کد خبر : 120414

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مراسم رونمایی از کتاب «دانشنامه رجال و مشاهیر طالخونچه» در تالار اجتماعات شهر طالخونچه و با حضور زهرا سعیدی، نماینده شهرستان مبارکه و سمیه محمودی، نماینده شهرستان‌های شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی، امیر ارزانی معاون فرهنگی مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، جمعی از مسئولان اداری، انتظامی و نظامی شهرستان‌های مبارکه، دهاقان، شهرضا، طالخونچه، دانشجویان و عده کثیری از فرهنگ‌دوستان شهر طالخونچه و شهرهای اطراف در محل تالار اجتماعات شهرداری طالخونچه برگزار شد.


ارزانی در این برنامه در سخنانی با قدردانی از انجام معرفی چهره‌های فرهنگی و شناسایی استعدادهای آنان گفت: «انجام اقداماتی همچون معرفی کتاب، ساخت تندیس و سردیس، نام‌گذاری خیابان‌ها، تولید فیلم و سریال با نام بزرگان و... ، فعالیت‌های ارزشمندی هستند که معرفی نخبگان و بزرگان را به نسل جوان به بهترین شکل میسر می‌سازد.»


وی افزود: « دکتر یلمه‌ها با نگارش کتاب رجال و مشاهیر طالخونچه تلاش کرده است که در این قالب چهره‌های مطرح شهر را معرفی کند و این کتاب برای استفاده مردم شهر، دانشجویان و طالبان علم الگوی بسیار مناسب و خوبی به‌شمار می‌رود.»


کتاب دانشنامه رجال و مشاهیر طالخونچه در 491 صفحه، مصور و از انتشارات « نشر راشدین » تهران است که در آن سعی شده است مفاخر، رجال و دانشمندان علمی گذشته‌ای که در خطه تاریخی طالخونچه زیسته‌اند و در طول تاریخ، منشأ خدمات ارزنده‌ای بوده‌اند، گردآوری و تدوین شوند. به منظور جمع‌آوری اطلاعات لازم، نیاز به اسناد و مدارک و تحقیقات مستند و موثقی بود که عدم وجود منابع کافی در این خصوص، نگارش این اثر را در طول تحقیق دشوار ساخت. برای انجام این اثر، محدودیت‌ها و مشکلات، صرف اوقات فراوان، مراجعه به کتب تاریخی، سفرنامه‌ها، تذکره‌ها، تراجم احوال، نسخه‌های خطی و دست‌نوشته‌های کهن و با روش‌های تلفیقی همچون اسنادی، کتابخانه‌ای، پیمایشی، توصیفی و بهره‌گیری از نظرات و اندیشه‌های بزرگان شهر طالخونچه صورت پذیرفته است.


انتهای پیام/

ارسال نظر