صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۸ - ۰۳ مهر ۱۳۹۵
برای پس گرفتن سهم پیشین از بازار نفت؛

تولید نفت ایران باید به بالاتر از سطح پیش از تحریم برسد

مدیر راهبرد بورس کالا در یک بانک فرانسوی اعلام کرد ایران برای پس گرفتن سهم خود از بازار، باید تولید نفت خود را به فراتر از سطح پیش از تحریم‎ برساند.
کد خبر : 120209

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از بلومبرگ، هری شیلینگیریان، مدیر راهبرد بورس کالا در بانک فرانسوی بی ان پی پارییباس، اعلام کرد با توجه به رشد مجموع تولید نفت در سطح جهان، ایران برای پس گرفتن سهم خود از بازار نفت باید تولید نفت را به بیش از سطح پیش از تحریم افزایش دهد.


وی گفت: تمایزی مهم میان تولید نفت و سهم از بازار وجود دارد؛ با توجه به رشد تولید جهانی، حجم تولید مورد نیاز ایران برای پس گرفتن سهم خود از بازار نفت، بالاتر است.


به گفته این مدیر بانکی اگرچه تولید نفت کنونی ایران به سطح پیش از تحریم نزدیک شده است، برای پس گرفتن سهم پیشین این کشور از بازار، باید تولید آن باز هم افزایش یابد.


شیلینگیریان با اشاره به عزم ایران برای پس گرفتن سهم خود از بازار نفت، تأیید کرد که این کشور نمی‎تواند در هیچ توافقی برای محدود کردن عرضه نفت مشارکت داشته باشد.


وی همچنین با اشاره به پافشاری عربستان بر لزوم همراهی ایران با برنامه خودداری از افزایش تولید، رشد ظرفیت صادرات نفت عراق از میدان‎های جنوب این کشور، و عزم کشورهایی همچون نیجریه و لیبی برای افزایش تولید نفت در صورت پایان تنش‎های داخلی، احتمال یافتن راه‎حل مشترک برای مهار عرضه نفت را بسیار دشوار توصیف کرد.


مدیر راهبرد بورس کالای بی ان پی پارییباس، با اشاره به ناکامی نشست‎های پیشین تولیدکنندگان نفت برای مهار عرضه، گفت: مسئله این است بازار چه زمانی بالاخره از توافق تولیدکنندگان ناامید می‎شود؛ گمان می‎کنم پس از شکست احتمالی نشست الجزیره، بازار همچنان منتظر نتیجه نشست آینده اوپک در ماه نوامبر در وین، باقی می‎ماند.


شیلینگیریان افزود: افت قیمت نفت به کمتر از ٤٠ دلار برای هر بشکه، احتمال بیشتری نسبت به افزایش قیمت این کالا به بیش از ٥٠ دلار دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر