صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۳ - ۰۳ مهر ۱۳۹۵

قوانین محکم و شفاف، ضامن توسعه صنعت پتروشیمی

مجلس شورای اسلامی با توجه به قوانین موجود آمادگی دارد تا از توسعه صنعت پتروشیمی ایران در تمام ابعاد حمایت کند.
کد خبر : 120175

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از نیپنا، سید سعید حیدری طیب درباره نقش قوانین در توسعه صنایع ایجاد‌کننده ارزش‌افزوده اظهار کرد: قوانین در توسعه صنایع بزرگ مانند صنعت پتروشیمی که یکی از ارکان صنعتی کشور به شمار می‌رود نقش به سزایی دارند.
عضو هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین در مجلس افزود: سرمایه‌گذران با تکیه بر قوانین و اسناد بالادستی، برنامه روشنی برای آینده سرمایه‌گذاری خود خواهند داشت. از این رو، قوانین باید محکم، شفاف و واضح باشند و بستر توسعه را بیش از بیش مهیا کنند.
حیدری طیب گفت: استفاده از سازوکارهای تشویقی با تکیه برمزیت‌های اقتصادی کشور، روند توسعه را شتاب خواهد داد و به سرمایه‌گذار نیز کمک خواهد کرد تا با اطمینان اقدام به سرمایه‌گذاری کند.
وی افزود: قانونگذار برای رشد صنایع پتروشیمی و صنایع ایجاد‌کننده ارزش‌افزوده، تمهیدات تشویقی در نظر گرفته است و این امر فرصت مناسبی برای علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری است.
عضو هیات تطبیق مقررات گفت: چشم‌انداز خوبی برای صنایع پتروشیمی در اسناد بالادستی از جمله در سند چشم‌انداز ترسیم شده است که به طور حتم تحقق آنها منوط به جذب سرمایه‌گذاری است. از این رو، لازم است در قوانین کوتاه‌مدت مانند بودجه سالانه و میان‌مدت مانند برنامه‌های توسعه، نقشه راه توسعه پتروشیمی و سایر صنایع ایجاد‌کننده ارزش‌افزوده پیش‌بینی ودر کنار هم تکمیل تا اهداف سند چشم‌اندار محقق شود.
وی افزود: امروز سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برای همه مسئولان اولویت است. بنابراین، باید کوشش کرد شرایط را برای تحقق آنها فراهم کرد که این امر با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و استفاده از ظرفیت‌های خارجی ممکن است.
حیدری طیب گفت: ایران در زمان تحریم، تجربه‌های سودمندی کسب کرده است. از این رو، قرار نیست کشور به بازار مصرفی برای محصولات سایر کشور بدل شود. بلکه انتقال فناوری، تولید مشترک و صادرات را برای تحقق اقتصاد مقاومتی دنبال می‌کند.
وی افزود: حوزه انرژی ایران برای سرمایه‌گذاران جذاب است و ظرفیت‌های ایران در این زمینه فراوان است. از این رو، باید تلاش کرد بیشترین نفع را برای کشور از مسیر مولد‌کردن عواید نفتی کسب کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر