صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۶ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۴
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا خبر داد

دستگیری اعضای باند «غول بچه» / اینکه تهران آشپزخانه ندارد را تایید نمی‌کنم

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به رویکرد پلیس مبارزه با مواد مخدر در سال ۹۳ گفت: طی ۲۰ روز گذشته از ابتدای سال ۹۴، ۲۲ تن کشف مواد مخدر داشته‌ایم و مهم‌ترین اقدام ما دستگیری سه تن از افراد باند «غول بچه» بوده است.
کد خبر : 11980

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار علی مویدی، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا، در نشست خبری که صبح امروز (شنبه) برگزار شد با اشاره به فعالیت‌های پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در سال گذشته اظهار کرد: در سال ۹۳ توانستیم به اهداف از پیش تعیین شده در راستای تدابیر فرماندهی وقت ناجا و همین طور در راستای سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و همین طور قوانینی که بر عهده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بود دست پیدا کنیم که خوشبختانه بیش از ۹۰ درصد از اهداف از پیش تعیین شده محقق شد و در این راستا دستگاه قضایی، ستاد مبارزه با مواد مخدر، وزارت اطلاعات و همین طور رسانه‌ها کمک قابل توجهی به ما کردند و از این رو از همه آن‌ها تشکر می‌کنم.


سردار مویدی با تاکید بر اینکه با همکاری مردم در سال ۹۳ توانستیم بیش از ۴۹۰ تن از انواع مواد مخدر را کشف کنیم، بیان کرد: میزان کشفیات نسبت به سنوات گذشته تغییر چندانی نداشته است اما از نظر کیفی در سال ۹۳ نسبت به سال ۹۲ موفق‌تر بوده‌ایم.


رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با بیان اینکه در سال ۹۳ تمرکز اصلی ما به ضربه زدن به شبکه‌ها و باندهای بین المللی و خرده‌فروشان محلی بوده است، عنوان کرد: باندهای متلاشی و افراد دستگیر شده به مردم معرفی شدند و گزارش کاملی از موارد یاد شده به سمع و نظر مردم رسید.


انجام هزار و ۸۰۰ عملیات در سطح کشور


وی با اشاره به نزدیک به هزار و ۸۰۰ عملیات جهت مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر در سطح کشور اضافه کرد: طی این عملیات نزدیک به ۹۶ قاچاقچی که عمدتا مجهز به سلاح و مهمات سبک و نیمه سنگین بودند به هلاکت رسیدند که این میزان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است همینطور در طی این عملیات‌ها ۴۵ تن از قاچاقچیان مجروح شدند و متاسفانه ۱۰ تن از همکاران ما طی عملیات‌های یاد شده در سال ۹۳ جان خود را از دست دادند.


تشکیل ۳۰۰ هزار مورد پرونده در سال ۹۳


رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با بیان اینکه دستگیری‌ها در سال ۹۳ نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است، گفت: در حوزه جمع آوری معتادان ۸۷ درصد افزایش داشته‌ایم و همین طور در دستگیری و برخورد با قاچاق چیان خرد و کلان توزیع و حمل مواد مخدر ۱۸ درصد افزایش داشته‌ایم و در مجموع بیش از ۳۰۰ هزار پرونده در خصوص دستگیری قاچاقچیان در سال ۹۳ تشکیل شده است که این میزان نسبت به سال گذشته ۲۱ درصد افزایش داشته است.


این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: آمار و عملکرد پلیس مبارزه با مواد مخدر در شاخص‌های مختلف نسبت به سال گذشته بیش از ۳۰ درصد افزایش داشته است در حالی که هیچ گونه امکانات قابل توجهی به ما اعم از نیروی انسانی و ... اضافه نشده است.


دستگیری تمساح خلیج در نوع خود بی‌نظیر بود


این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر اینکه از عمده کارهای انجام شده در سال ۹۳ دستگیری شخصی مثل «تمساح خلیج» بود که در نوع خود بی‌نظیر است، بیان کرد: برای اولین بار با شبکه‌ای به این گستردگی که در منطقه و فرامنطقه فعالیت می‌کرد مواجه شدیم و خوشبختانه با دستگیری این فرد توانستیم بخش اعظمی از توزیع، حمل و ترانزیت مواد مخدر را پایان دهیم.


وی ادامه داد: وزیر کشور به بخشی از فعالیت‌های تمساح خلیج اشاره داشته است این شبکه در نوع خود بی‌نظیر بود و این فرد توانسته بود بیش از ۱۰۰ تن انواع مواد مخدر را در آب‌های آزاد ترانزیت کند و البته گردش مالی این فرد بیش از ۲ هزار میلیارد تومان بود. متاسفانه یک فرد معلوم الحال و کم سن و سال توانسته بود امنیت منطقه را بر هم زند. جا دارد در همین جا از قضات و نیروی انتظامی هرمزگان تشکر کنم.


وی با اشاره به دستگیری قاچاقچی دیگری به اسم «حسین پنجک» اظهار کرد: با توجه به خواسته و مطالبات مردم به ویژه تهرانی‌ها که این فرد و باندش طی سال‌های متوالی ضربات بدی را به قشر جوان وارد کرده بودند و تعداد زیادی از شهروندان را به پدیده شوم مواد مبتلا کرده بودند دستگیر شد و البته در سال ۹۴ امسال این فرد تعیین تکلیف می‌شوند.


وی در خصوص حکم در نظر گرفته شده برای حسین پنجک و تمساح خلیج گفت: احکام مناسبی برای این افراد در نظر گرفته شده که شامل شدید‌ترین مجازات برای آن‌ها است و امیدوارم هر چه سریع‌تر این احکام اجرا شوند.


اینکه تهران آشپزخانه ندارد را تایید نمی‌کنم


سردار مویدی با اشاره به متلاشی کردن نزدیک به ۲۵۰ آشپزخانه در سطح کشور در سال ۹۳ بیان کرد: با تلاش همکاران ما به ویژه ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستگاه قضایی توانستیم از تولید مواد مخدر صنعتی در داخل کشور جلوگیری کنیم البته این تعداد آشپزخانه کشف شده در داخل منازل بوده است که با همکاری و گزارشات مردمی توانستیم با رعایت قوانین مربوطه به خانه‌ها ورود پیدا کرده و آن‌ها را دستگیر کنیم. البته اینکه در تهران آشپزخانه‌ای فعالیت نمی‌کند را تایید نمی‌کنم.


صادرات مواد مخدر صنعتی را تکذیب می‌کنم


این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر اینکه در کشور هیچ گونه صادرات مواد مخدر صنعتی اتفاق نمی‌افتد، بیان کرد: مواردی در اواخر دهه گذشته وجود داشت که امروزه این میزان با تلاش همکاران پر تلاشم به نزدیک به صفر درصد رسیده است ممکن است شخصی به هنگام سفر برای مصرف خود مواد به همراه داشته باشد یا به دلیل مقاصد دیگری اما این میزان قابل توجه نیست. مجموع کشفیات در این کارآگاه‌ها بیش از ۲ تن بوده است که البته مواد پیش ساز از خارج از کشور وارد ایران می‌شود.


وی ادامه داد: بیشترین تعداد آشپزخانه‌ها یعنی حدود ۲۰۰ آشپزخانه در شهر تهران و شهرهای پیرامون آن مثل البرز بوده است و ۵۰ آشپزخانه باقی مانده در سایر کشور تقسیم می‌شود.


تریاک رکورد دار کشف در ایران


رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به میزان کشفیات مواد مخدر در سال ۹۳ عنوان کرد: تریاک با نزدیک به ۳۹۰ تن کشف بیشترین میزان کشف را داشته است و پس از آن به ۷۰ تن حشیش و ۱۵ تن سایر مواد مخلوط و ۸ تن مورفین و ۱۰ تن هروئین می‌توان اشاره کرد.


استان کرمان رکورد شکن در کشف انواع مواد مخدر


سردار مویدی به تشریح انواع کشفیات در استان‌های کشور پرداخت و گفت: استان کرمان با بیش از ۹۵ تن کشف رکورد دار مواد مخدر است و بعد از آن می‌توان به استان هرمزگان با ۶۴ تن، مرزبانی جمهوری اسلامی ایران ۶۳ تن و استان سیستان و بلوچستان با ۴۶ تن کشف اشاره کرد.


وی تاکید کرد: در سال ۹۳ ما شاهد افزایش قیمت مواد مخدر در کشور بوده‌ایم اما هیچ نوع مواد مخدر جدید صنعتی وارد نشده است که بتواند نگران کننده باشد.


کشف بیش از ۲۲ تن مواد مخدر در ۲۰ روز اول سال


رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ستاد ناجا با اشاره به اینکه در طی ۲۰ روز گذشته از سال ۹۴ موفق به کشف بیش از ۲۲ تن مواد مخدر شده‌ایم، گفت: این میزان نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است که بیشترین محموله در جنوب استان سیستان و بلوچستان به میزان بیش از ۲/۵ تن کشف شده است.


دستگیری سه قاچاقچی کوکائین طی ۲۴ ساعت گذشته


رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ستاد ناجا با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته سه قاچاقچی کوکائین در تهران دستگیر شدند که آنها باند آنها به باند «قول بچه» معروف بوده است و سرکرده آن‌ها یک شخص زیر ۲۰ سال است، گفت: این فرد با کشورهای آمریکای جنوبی در ارتباط بوده است و تصمیم داشت از کشوری که ما فکرش را نمی‌کردیم سه کیلوگرم مواد مخدر کوکائین را از مرز هوایی وارد کشور کند اما خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته با فعالیت‌های اطلاعاتی شناسایی و متلاشی شد. همچنین اموال متعلق یه این باند مصاده شده است.


این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه در نظر دارند در مرزهای کشور به ویژه شرق و جنوب شرق کشور توان مبارزه با قاچاقچیان را در خود افزایش دهند، گفت: با اشاره به شعار مقام معظم رهبری که امسال سال همدلی و همزبانی دولت و ملت نام‌گذاری شد و همین طور تاکید وزیر کشور و فرمانده محترم ناجا سعی داریم تا فعالیت‌های خود را در سه جبهه برخورد با شبکه‌های کلان و عناصر اصلی تهیه و توزیع مواد مخدر و قاچاق چیان مسلح، خرده فروشان و همین طور ساماندهی و زیبا سازی شهر‌ها و پارک‌ها از چهره زشت معتادین افزایش دهیم و همین طور در بخش نگهداری از معتادین نیز تدابیری اندیشیده شده است.


با مراکز آموزشی تعامل اجتماعی برقرار می‌کنیم


وی با اشاره به اینکه در خصوص مراکز علمی و‌آموزشی در مرکز تحقیقات راهبردی تفاهم نامه‌ای به امضا رسیده است، بیان کرد: پلیس تلاش می‌کند تا ماموریت‌های خود را به صورت تصویری و مستند در اختیار مراکز آموزشی اعم از دبستان و مقطع متوسطه و همین طور دانشگاه‌ها قرار دهد.


این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: ما تلاش می‌کنیم بحث مبارزه با مواد مخدر را اجتماعی کنیم و آنچه در بانک‌های اطلاعاتی وجود دارد را در اختیار شهروندان قرار دهیم. ما در بحث ارتباط با مدارس تعامل خوبی را داشته‌ایم که البته این موضوع در حال گسترش است.


سردار مویدی خاطر نشان کرد: اجتماعی کردن بحث مبارزه با مواد مخدر و رویکرد اجتماعی آن این است که مبارزه با مواد را و تبعات اجتماعی آن را به شهرهای دور افتاده و روستا‌ها ببریم و آن را تا پایتخت ادامه دهیم تا سطح آگاهی مردم ارتقاع یابد.


انتهای پیام/

ارسال نظر