صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۷ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۵
مدیر گروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران:

سیگار میل به مصرف میوه و سبزی را کاهش می‌دهد / کاهش ویتامین B12 در افراد سیگاری

مدیر گروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد: استعمال سیگار احتمال پوسیدگی دندان، بیماری قلبی و اعصاب را افزایش می‌دهد.
کد خبر : 119360

دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره عوارض استعمال سیگار، گفت: استعمال سیگار موجب کاهش آنتی اکسیدان‌های بدن، افزایش نیاز بدن به ویتامین C، کاهش اشتها و کاهش تمایل مصرف میوه و سبزیجات می‌شود.


وی افزود: افزایش نیاز بدن به ویتامین C در این افراد بسیار خطرناک است زیرا میوه و سبزیجات منبع اصلی این ویتامین هستند و چون این افراد به دلیل استنشاق دود سیگار تمایلی به مصرف میوه و سبزیجات ندارند بدن با کاهش شدید این ویتامین مواجه می‌شود و فرد در معرض پوسیدگی دندان و ناراحتی قلبی قرار می‌گیرد.


مدیر گروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: استعمال سیگار موجب اختلال در جذب ویتامین B12 می‌شود که این امر فرد را در معرض کم‌ خونی و ناراحتی‌های اعصاب محیطی و حسی قرار می‌دهد.


درستی افزود: به همین دلیل، این افراد نمی‌توانند به خوبی راه بروند و به شدت زود رنج می‌شوند.



انتهای پیام/

ارسال نظر