صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۴ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۵

بهادر مولایی: به دلیل بی‌فکری مسئولان دچار خونریزی داخلی شدم/ چون حقایق را گفتم کمیته انضباطی احضارم کرد

علت خونریزی داخلی‌ام را پزشکان استرس و فشار عصبی اعلام کردند/هیچ یک از مسئولان فدراسیون با من تماسی نگرفتند و حالم را نپرسیدند/زمانی که بهداد مصدوم شد او را حمایت کردند اما من را رها کردند، مگر بین من و بهداد چه تفاوتی وجود دارد؟
کد خبر : 118626

به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، بهادر مولایی وزنه بردار فوق سنگین ایران بعد از اینکه شورای فنی به عدم حضورش در المپیک ریو رای داد، شبانه راهی شمال کشور شد، غافل از اینکه در 20 کیلومتری جاده آمل تصادف وحشتناکی در انتظار اوست.


بهادر مولایی در این حادثه رانندگی از ناحیه لگن به شدت آسیب دید و پدر بزرگش را هم از دست داد. او بعد از این تصادف به تهران منتقل شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت. مولایی بعد از عمل جراحی خانه‌نشین شد و حالا خبر رسیده است که چند روز پیش به دلیل خونریزی گوارش در بیمارستان بستری شده است.


این وزنه‌بردار فوق سنگین کشورمان در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا درباره آخرین وضعیت جسمانی‌اش گفت: «متاسفانه چند روزی بود که از ناحیه شکم احساس درد می‌کردم و زمانی که به بیمارستان مراجعه کردم پزشکان گفتند به دلیل مشکل گوارشی باید در بیمارستان بستری شوم و آندوسکوپی انجام دهم.»


مولایی در ادامه گفت: «علت خونریزی داخلی‌ام را پزشکان استرس و فشار عصبی اعلام کردند. متاسفانه به دلیل بی‌توجهی مسئولان این اتفاق برای من افتاد. من مدتهاست که دچار این سانحه شده و خانه‌نشین شده‌ام اما هیچ یک از مسئولان فدراسیون با من تماسی نگرفتند و حالم را نپرسیدند.»


وی با بیان اینکه انگار نه انگار زمانی وزنه‌بردار تیم ملی بوده است، عنوان کرد: «من 15 سال است وزنه‌برداری کار می‌کنم اما حالا که دچار مصدومیت شده‌ام هیچ‌کس سراغی از من نمی‌گیرد. زمانی که بهداد سلیمی مصدوم شد فدراسیون تماما در اختیار او بود و حتی پول آژانس و رفت و آمدش را هم حساب می‌کرد اما من تاکنون 5 میلیون تومان از جیب هزینه کرده‌ام و هیچ کس هم سراغی از من نمی گیرد؛ مگر من چه تفاوتی با بهداد دارم؟!»


مولایی با گلایه از دکتر باقری پزشک تیم وزنه‌برداری گفت: «دکتر باقری در مصاحبه‌هایش می‌گوید حال بهادر خوب است و هیچ مشکلی ندارد، در حالی که او تابه‌حال با من تماسی نگرفته است. در این مدت تنها دکتر نوروزی از فدراسیون پزشکی ورزشی با من تماس گرفته و هیچ‌کس دیگر از طرف فدراسیون وزنه‌برداری به من زنگی نزده و حالم را جویا نشده است، اما دو هفته پیش از طرف فدراسیون من را به کمیته انضباطی فرا خواندند. متاسفانه چون حقایق را می گویم به کمیته انضباطی احضار شدم.»


دفاعیات پزشک فدارسیون وزنه‌برداری


در همین زمینه دکتر باقری پزشک فدراسیون وزنه‌برداری در گفت‌و‌گو با آنا در واکنش به این انتقادها گفت: «متاسفانه بهادر مولایی کار باارزشی که برای او انجام دادیم را ندیده می‌گیرد و با مصاحبه‌های تند و تیز علیه فدراسیون همه را به حاشیه می‌برد. زمانی که برای او این اتفاق افتاد هیچ جراحی در ایران حاضر نبود او را عمل کند. شدت آسیب دیدگی لگن بهادر به قدری زیاد بود که پزشکان وقتی عکس‌های او را می‌دیدند از انجام عمل او پشیمان می شدند.»


وی ادامه داد: « اما با پیگیری‌های من، دکتر کیهانی و تیم پزشکی‌اش حاضر شدند لگن بهادر را عمل کنند. زمانی که یک ورزشکار دچار آسیب دیدگی می شود این وظیفه فدراسیون پزشکی است که مراحل درمانی او را دنبال کند.»


دکتر باقری با بیان اینکه ورزشکار اگر در خارج از اردو دچار آسیب دیدگی شود، مسئولیتش با فدراسیون نیست عنوان کرد: «متاسفانه بهادر مولایی خدماتی که به او ارائه کرده‌ایم را نادیده می گیرد و در مصاحبه‌هایش به من توهین کرد. وظیفه من به عنوان پزشک فدراسیون این نبود که از پزشکان مختلف تقاضا کنم که بهادر را جراحی کنند اما تنها به خاطر اینکه او یکی از سرمایه‌های تیم ماست این کار را انجام دادم اما حالا به جای تشکر بارها من را مورد انتقاد قرار می‌دهد.»


او تاکید کرد: «‌بهادر در مصاحبه‌هایش اعلام کرده که دکتر باقری به من زنگ نزده‌است، من وقتی انتقادهای بی رحمانه او را دیدم ترجیح دادم با او تماسی نگیرم اما از احوالش خبر داشتم و می‌دانستم در چه وضعیتی است. متاسفانه این رفتار برخی ورزشکاران طلبکارانه است، در صورتی که در هیچ قانونی اعلام نشده که پزشک تیم باید روند درمانی یک ورزشکار را پیگیری کند اما با این حال من بهادر را رها نکردم. این وظیفه فدراسیون پزشکی ورزشی است که کارهای درمانی ورزشکاران آسیب دیده را دنبال کند.»


رئیس کمیته پزشکی فدراسیون وزنه برداری تاکید کرد: «همه هدف من این بود که بهادر طوری تحت عمل جراحی قرار بگیرد که باز هم به دنیای وزنه برداری برگردد به همین دلیل برای انتخاب یک پزشک مجرب برای او همه کار کردم. اگر بهادر مولایی عمل موفقیت‌آمیزی نداشت در وهله اول خود من زیر سوال می رفتم اما این ریسک را پذیرفتم و برای رسیدن او این کار را انجام دادم اما حالا متهم شده‌ام.»


باقری عنوان کرد: «بعد از اینکه بهادر تحت عمل جراحی قرار گرفت او در اتاقی بستری شد که آنتن نداشت. بهادر به جای اینکه از زحمات پزشکان تشکر کند مدام مصاحبه می کرد که من را از عمد به اتاقی فرستادند که آنتن ندارد تا من نتوانم مصاحبه کنم. جامعه پزشکان به تشکر هیچ کسی نیاز ندارد اما به نظرم این رفتار پسندیده یک ورزشکار نیست.»


وی در واکنش به اینکه گفته می‌شود به بهداد سلیمی در زمان مصدومیتش خدمات بیشتری ارائه شده است نیز گفت: «رابطه من با بهداد سلیمی یک رابطه دوستانه است و من بارها خودم او را با وسیله شخصی‌ام به مطب دکتر می بردم. زمانی که برای بهداد این اتفاق افتاد کادر پزشکی برای او کار بسیار بزرگی انجام داد چرا که هیچ کس باور نمی کرد که بهداد به المپیک برسد. سوال من از شما این است که اگر بهداد بعد از روند درمانی‌اش با زبان تند و تیز علیه ما انتقاد می‌کرد به این صورت مراحل درمانی‌اش ادامه پیدا می‌کرد‌؟! بهداد به‌گونه‌ای بود که حتی برای خوردن یک قرص با من مشورت می کرد. وقتی یک ورزشکار تحت عمل جراحی قرار می گیرد تنها یک بخشی از روند درمانی‌اش طی می شود و بعد از آن ورزشکار نیاز به فیزیوتراپی و مراحل توانبخشی دارد.»


وی ادامه داد: «من به عنوان پزشک وضعیت بهادر مولایی را درک می کنم. این ورزشکار از نظر روحی و روانی به شدت آسیب دیده است و باید تحت نظر یک روانشناس باشد و بعد از آن مراحل فیزیوتراپی و توان‌بخشی او پیگیری شود و پیشرفتش را بررسی کنند. من در مورد بهادر بیشتر از وظیفه‌ام کار انجام داده‌ام و از این به بعد هم تصمیم گرفتم تنها کارهایی که طبق قانون بر عهده من است را انجام دهم.»


دکتر باقری در پایان گفت: «اگر طبق قانون وظیفه درمانی بهادر را بر عهده من بگذارند به شما اطمینان می‌دهم که این وزنه‌بردار را احیا می‌کنم اما وضعیت یک ورزشکار بعد از مصدومیت برعهده فدراسیون پزشکی ورزشی است. من بیشتر از وظیفه ام برای بهادر کار کردم و روند درمانی او برعهده من نیست.»


انتهای پیام/

ارسال نظر