رشد ۲.۸ درصدی کشور در برنامه ششم ازطریق بهرهوری
به گزارش گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایسنا، رویا طباطبایی یزدی عصر روز گذشته در هفتمین جلسه شورای اداری استان قم گفت: شاخص بهرهوری در برنامه پنجم توسعه مناسب نبوده و در سال های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ منفی بوده است البته ما به شدت تحریم بودیم و سال ۱۳۹۳ وضعیت بهتر شده و امید است سال جاری سال خوبی برای بهرهوری در کشور باشد.
وی ادامه داد: در گذشته بهرهوری بیشتر در صنعت معنا داشت ولی امروز در نظام اداری، انرژی، رقابتپذیری، نوآوری، آب، نظام آموزشی، عوامل تولید و ارتقاء نظام برنامهریزی و بودجهریزی و سطح کلان اقتصاد، کشاورزی و بنگاههای مختلف اقتصادی و... مفهوم یافته است.
وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم بهرهوری در سطح کشور ارتقاء پیدا کند باید در راستای افزایش بهرهوری همه در اجرای کشور تلاش کنند.
رئیس سازمان ملی بهرهوری کشور در مورد ماهیت بهرهوری اظهار کرد: با بهرهوری میتوان به تولید و ارزشافزوده دست پیدا کرد در این خصوص ۱۵ سرفصل به تمامی سازمانهای برنامه و بودجه و نظارتی استانها ارسال کردهایم و به زودی نیز برنامههای آموزشی را اجرایی میکنیم.
وی در مورد این ۱۵ سرفصل مهم گفت: مهم ترین این عناوین شامل بهرهوری سبز، بهرهوری انرژی، سنجش بهرهوری، بهرهوری آب، بهرهوری در بخش خدمات و بهرهوری در بخش عمومی را در بر میگیرد.
طباطبایی ادامه داد: برنامه بهرهوری جامع کشور مصوب هیات وزیران شد و در سال گذشته توسط معاون اول ریاست جمهوری ابلاغ شد و به حکم ماده ۷۹ برنامه پنجم تدوین گردیده است که طبق این برنامه تمامی دستگاههای اجرایی و متولیان امر به طور رسمی در ساختار خود باید بهرهوری را مورد توجه خود قرار دهند که در این باره بهروری این سازمانها ارتقاء یابد.
وی گفت: سازمان ملی بهرهوری ایران به عنوان دبیرخانه سازمان بهرهوری آسیایی (APO) در ایران فعالیت میکند که سازمان بهرهوری آسیایی، یک سازمان منطقهای بین دولت و غیرانتفاعی است که هدف اساسی آن، سرعت بخشیدن به توسعه اقتصادی در منطقه آسیا و اقیانوسیه از طریق ارتقای بهرهوری در بخشهای مختلف در جهت افزایش آگاهی نسبت به بهرهوری ۱۹ عضو فعال دارد.
رئیس سازمان ملی بهرهوری کشور یادآور شد: قرار است در هیات دولت نیز مطرح شود که هر وزارتخانه یک معاون وزیر داشته باشد که بتواند ارتباط منسجمی با همه مدیران در جهت ارتقای بهرهوری ایجاد کند.
وی در پایان تاکید کرد:فرهنگ بهرهوری باید در همه عرصهها ارتقاء یابد و جامعه نسبت به فرهنگ بهرهوری و نتایج آن در توسعه و پیشرفت و تعالی کشور آگاه گردد.
انتهای پیام/